KERESÉS

Chakra dohányzóasztal

A Chakra dohányzóasztal kialakítását üveggel, függőleges üvegcsíkokkal alkották meg, amelyek a tetején érnek el a teljességig Ez az asztallap, miközben megfelelő támaszt biztosítanak a dohányzóasztal számára. Az üveg lehet teljesen víztiszta is az alsó polcrész pedig Canaletto dió vagy sötét hőkezelt tölgy.

Ez a misztikus és ezoterikus tartalommal rendelkező, Chakra dohányzóasztal nevet kapó termék a lélek belső egyensúlya és erői által ihletett.

Legalábbis a Tonin Casa olasz gyártó szerint, akik a Chakra dohányzóasztal kialakítását üveggel, függőleges üvegcsíkokkal alkották meg, amelyek a tetején érnek el a teljességig Ez az asztallap, miközben megfelelő támaszt biztosítanak a dohányzóasztal számára. Az üveg lehet teljesen víztiszta is az alsó polcrész pedig Canaletto dió vagy sötét hőkezelt tölgy.

Az üvegasztalok tökéletesen alkalmazhatók a legkisebb helyiségekben is, mivel üveg tükrözi, átereszti a fényt és nagyobb térérzetet nyújt. Az üveg olyan anyag, amely sok játékot enged meg nekünk és modernebb, kifinomultabb, mint a fa. Az üvegasztalok további előnye, hogy kis odafigyeléssel tartósak, könnyen tisztíthatók és jól karbantarthatók.

A felső és az alsó polcon is bőven van hely, hogy pakolhassunk rá. Kényelmesen elférnek rajta az olvasnivalók, távirányítók, telefonok és egyéb apróságok is. Bár az üveg törékenynek tűnik, ennél a terméknél is erős és masszív, így rendkívül tartós. A tervező a tehetséges Angelo Tomaiuolo, így ez a dohányzóasztal ismét egy modern remekmű, amely szépen mutat egy modern nappaliban. Az egyedi és pörgős sziluettjével az asztal stílusosan kiemelkedik a lakberendezési tárgyak közül.

Kérdése akadt? Keressen minket elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért pedig látogassa meg Instagram profilunkat is!

A fa és az üveg finom eleganciájának keveredése.  Választható felületek: Dó vagy füstölt tölgy furnér talp, átlátszó üveggel kombinálva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin / Chakra

Típus:

dohányzóasztal

Back to Top