KERESÉS

Stefany szék

Ezek a típusú klasszikus székek a fa és a természet energiáit közvetítik és még elegáns környezetet is teremtenek. A Stefany szék és karszék több egyedi részlettel is kitűnik széktársai közül.

Az olasz klasszikus stílusú bútorok a letisztult, tökéletes és tradicionális eleganciát sugározzák, de mindig van bennük egy kis egyediség.

A Setafany székcsaládot két termék alkotja, amely a Stefany karosszék és a Stefany szék párosát jelenti. Remek választás klasszikus terekbe, otthonokba, klasszikus tárgyalókba és azok számára is, akik szeretik a szépen faragott és valóban tartós bútorokat. Ezek a székek tömör bükkfából készültek, strapabíróak és tartósak. Kialakításuk teszi lehetővé, hogy választhatóak kárpittal, lakkozással és festéssel is.

Ezek a típusú klasszikus székek a fa és a természet energiáit közvetítik és még elegáns környezetet is teremtenek. A Stefany szék és karosszék több egyedi részlettel is kitűnik széktársai közül. Az első két lába szépen faragott, ahogy a szék háttámlájának teteje is. A háttámla körül keretet alkotó fa oldalsó része is faragott, ha a szék nem karfás, ha pedig karfás székről beszélünk, akkor egy igazán egyedi faragott karfát tudhatunk magunkénak. Ezek a faragott motívumok az ülés keretén körbe is visszatérnek. Bár a termék első ránézésre négyszögletes vonalakkal rendelkezik, a részletek mégis minden esetben ívesek. Így íves a háttámla, a hátsó láb és a karfa is. Kárpitozása és párnázottsága rendkívül kényelmes, így az ülés hosszabb távon sem okoz problémát.

Olasz bútorok teljes választéka elérhető nálunk, design és klasszikus stílusban is, a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól. A székek méretei: 1. Karfás Stefany szék: 62 x 76 x 111/67/49 cm, szék: 57 x 70 x 111/49 cm.

A termékkel kapcsolatos kérdéseivel bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Lakberendezési tippeket és ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

193/A, EP/ Stefany 193/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

karfás szék: 62x76x111/67/49 cm, szék: 57x70x111/49 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

A székek méretei: 1. Karfás Stefany szék: 62 x 76 x 111/67/49 cm, szék: 57 x 70 x 111/49 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top