KERESÉS

Punto Domanda szék

A Punto Domanda szék nemcsak elegáns és formás, hanem minden részletében egyedien megmunkált termék. A lekerekített formák, az ívek és egyfajta légies stílus jellemzi, amely önálló személyiséget ad ennek a terméknek.

A Punto Domanda szék maga a hercegnős álom megtestesülése.

A Punto Domanda szék nemcsak elegáns és formás, hanem minden részletében egyedien megmunkált termék. A lekerekített formák, az ívek és egyfajta légies stílus jellemzi, amely önálló személyiséget ad ennek a terméknek. Mivel a klasszikus székek mind anyagukban, mind készítésükben a minőséget jelentik ez a bükkfából készült szék is különböző kárpittal, lakkozással és festéssel kapható.

Gondolhatnánk, hogy a klasszikus stílus unalmas és napjainkban már nem állja meg a helyét. De egy ilyen szék, mint a Punto Domanda a hercegnős álmok beteljesülését jelenti például egy gardróbszobában vagy egy fésülködőasztal előtt. Az antik bútorokat önmagukban is gyakran integrálják az újabb stílusokba, de az is előfordul, hogy az új bútoroknak adnak valamilyen klasszikus bútor inspirálta formát. Ez a termékünk ovális, enyhén szív alakú háttámlával rendelkezik, amely két faelem segítségével kapcsolódik az üléshez és a hátsó lábakhoz. A háttámla vázát úgy alakították ki, hogy kényelmes és masszív legyen. A szék első két lába íves, barokk jellegű, az ülésrésze pedig jól párnázott, kényelmes.

Kerülje az oldószeres súrolóanyagok használatát – használjon nedves puha ruhát a fa tisztításához és viaszolásához!

A Monte Grappa Mobili klasszikus bútorkínálatából mindenki megtalálja a saját álmainak, elképzelésének megfelelő bútort. Ha a termékkel kapcsolatban kérdései lennének, bátran keresse segítőkész kollegáinkat! Lakberendezési tippeket és ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ Punto Domanda 191/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

karfás szék: 54x65x117/50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Back to Top