KERESÉS

Elisabeth konzolasztal

Az Elisabeth konzolasztal kifejezetten érdekes, mondhatni absztrakt formájú lábainak köszönhetően a kortárs stílusú berendezési tárgyak remek kiegészítője lehet. Az asztal lábai valós, emberlábaknak is tűnhetnek, hiszen vonalvezetésük és talpuk is hasonló.

Az Elisabeth konzolasztal remekül illik a kortárs dizájn alapján berendezett lakásokba.

Az Elisabeth konzolasztal kifejezetten érdekes, mondhatni absztrakt formájú lábainak köszönhetően a kortárs stílusú berendezési tárgyak remek kiegészítője lehet. Az asztal lábai valós, emberlábaknak is tűnhetnek, hiszen vonalvezetésük és talpuk is hasonló. Az asztal megjelenésében egyszerre jelen lévő egyenes és íves vonalak, illetve azok váltakozása, gyönyörű kontrasztot hoz létre. A megjelenése azt is lehetővé teszi, hogy egyenes és íves vonalú bútorokhoz is válasszuk, vagy akár ezek kettőséhez is. Ez a konzolasztal praktikus is, hiszen a normál konzolasztalokhoz képest, nem kell feltétlenül a falhoz állítani. A lábakat összekötő, központi fának köszönhetően a konzolasztal megfelelően tud állni a saját lábain, illetve könnyedén másik helyre is rakhatjuk.

Az Elisabeth konzolasztal tömörfa alappal rendelkezik, mely nagyszerű tartást biztosít számára. A lábazati rész készülhet világos Canaletto diófából vagy sötét tölgyfából. Az asztallap esetében is van döntési lehetőségünk. Az asztallapot márvány vagy kőanyagból is kérhetjük.

Elérhető színek

Márvány:

  • fehér (CALACATTA)
  • fekete (MARQUINA)
  • barna (EMPERADOR vagy MAGIC BROWN)
  • bézs (DAINO REALE)

Kő:

  • vörös ónix
  • perzsa vörös travertin

Az Elisabeth konzolasztal fából készült alapjának köszönhetően akár a rusztikus stílusú előszobák, közlekedők vagy hálószobák tökéletes kiegészítője is lehet, persze csak akkor, ha sötétebb asztallapot választunk hozzá.

Ha szeretné megvásárolni ezt a terméket, vagy kérdést feltenni vele kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további ötleteket gyűjtene lakberendezési témakörben, látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Elisabeth

Anyag:

Asztallap: márvány, kő, Struktúra:fa

Típus:

konzolasztal

Back to Top