KERESÉS

Kétajtós konzolasztal

A Kétajtós konzolasztal nevű termékünk lábai, a klasszikus stílushoz illően, formásak, íveltek, melyek az asztalka alsó részénél egy polcot tartanak. Ez nagyon hasznos tároló felületet biztosít, ahová nagyobb könyvek, újságok, esetleg táskák is elhelyezhetőek. De stabil tartást is nyújt a konzolasztal számára.

A Kétajtós konzolasztal klasszikus provance-i stílusú tömörfából készült kétajtós konzolasztal, amit két finoman kidolgozott sárgaréz fogantyú díszít.

A Kétajtós konzolasztal nevű termékünk lábai, a klasszikus stílushoz illően, formásak, íveltek, melyek az asztalka alsó részénél egy polcot tartanak. Ez nagyon hasznos tároló felületet biztosít, ahová nagyobb könyvek, újságok, esetleg táskák is elhelyezhetőek. De stabil tartást is nyújt a konzolasztal számára. Így válik a hivatalos nevén csak H6117 konzolasztal egy tökéletes lakberendezési tárggyá, ami elegáns és kifinomult stílussal rendelkezik. Az Eternity kollekció kiegészítő eleme.

A konzolasztal keretes asztallapja, az ajtók és a polc faerezetű lakkozott, míg a lábak antikolt hatású festéssel vannak ellátva. Ez a termék egyfajta termékváltozata is lehet a Festett konzolasztal nevű termékünknek. Érdekes díszítőelem van az ajtólapok és oldalsó rész alján, valamint a lábak élein lévő sötét vékony csík. Továbbá az első lábak alján szép, gondosan kidolgozott díszítőelem található sárgarézből. A polc és az asztallap felső része bemart, legömbölyített széleket kapott, amely a szögletes éleket eltünteti és csak az asztalsarkokat hagyja egyenesen.

Természetesen ez a bútordarab is többféle színben, festéssel vagy lakkozással érhető el.

Felhasznált anyagok:

Asztallap és oldal: Furnérozott amerikai tulipánfa
Ajtók, lábak és profilelemek: tömör amerikai tulipánfa
Nincs összeszerelésre szükség, mert teljesen kész állapotban szállítják.

A Kétajtós konzolasztal méretei:

Szélesség: 90 cm
Magasság: 80 cm
Mélység 38 cm

Amennyiben további kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot! Instagram oldalunkon egyéb ötleteket is találhat otthona berendezéséhez!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ eternity H6117, H6118

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.100 P.40 H.150cm, L.90 P.38 H.80cm

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

klasszikus fa konzolasztal

Back to Top