KERESÉS

109 fotel

A 109 fotel nemcsak otthonunkban állja meg a helyét, ugyanis kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy elemszámban is elhelyezzük akár hotelek közösségi helyiségeiben is. Érdekesség, hogy több híres márka is a Prearo Collezioni termékeire támaszkodott, hogy biztosítsa fotózásai helyszínét és határozottan kommunikálja a vállalati arculatot.

A 109 fotel a fényűzés és az elegancia egyvelegével határozza meg az adott helyiség hangulatát.

A 109 fotel nemcsak otthonunkban állja meg a helyét, ugyanis kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy elemszámban is elhelyezzük akár hotelek közösségi helyiségeiben is. Érdekesség, hogy több híres márka is a Prearo Collezioni termékeire támaszkodott, hogy biztosítsa fotózásai helyszínét és határozottan kommunikálja a vállalati arculatot. Minden egyedi alkalomra egyedi darabokat terveztek és készítettek azzal a céllal, hogy építészeti folytonosságot teremtsenek a közvetlen környezettel. A velencei cég – székhelyéből adódóan is – nem véletlenül foglalkozik és gyárt ilyen stílusú termékeket, amelyben kimagasló eredményeket ért el és fontos partnerekkel büszkélkedhet világszerte.

A bútordarab klasszikus stílusú, a luxus érzetét nyújtja. Kárpitozása többféle szövetből készülhet, a képen látható például gyönyörű mintázattal van ellátva. A többféle és választható színvariációnak köszönhetően remekül igazítható egy már meglévő stílussal ellátott helyiségbe is. A szövet tapintása kellemes, puha és nagyon lágy.

A termék alapszerkezete bükkfából készül, amely lakkozása közül opcionálisan választhatunk, a modern és a klasszikus variációk közül is, akárcsak a szövet esetén is. A gyártóra jellemző, hogy az esztergálástól a formatervezésig, a hegesztéstől a tisztításig, a galvanizálásig és az összeszerelésig minden fázist szigorúan ellenőriznek és tanúsítanak az ISO 9001: 2008 minőségi előírásoknak megfelelően.

Forduljon kérdéseivel munkatársainkhoz az elérhetőségek egyikén! Látogasson el Facebook oldalunkra is!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/109_fotel

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

55x49x90 cm ülésmagasság 34 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus fotel

Méret:
Sz x H x M: 55 x 49 x 90 cm
Ülésmagasság: 34 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top