KERESÉS

Tiffany franciaágy

A kilenc puha szövetszalag összefonódásából kialakult fejtámla egy igazi színes hálót kel életre. Ez pedig nagyszerű kompozíciós szabadságot kínál, ahol bárki kiélheti kreativitását és mindig különböző színeket kombinálhat, miközben folyamatosan megújítja hálószobáját. A Tiffany franciaágy e jellegzetessége (a kilenc, függőlegesen és vízszintesen egymásba fonódó puha anyagcsík a fejtámlán) ízlés szerint egyszínű vagy többféle színben is megvalósítható.

A megfelelő típusú ágy vásárlásakor alaposan mérlegelje annak méreteit, anyagait, formáját és stílusát a többi berendezéshez képest.

A Tiffany franciaágy esetében pedig mindenképpen fogadja meg ezt a tanácsot! A kilenc puha szövetszalag összefonódásából kialakult fejtámla egy igazi színes hálót kel életre. Ez pedig nagyszerű kompozíciós szabadságot kínál, ahol bárki kiélheti kreativitását és mindig különböző színeket kombinálhat, miközben folyamatosan megújítja hálószobáját. A Tiffany franciaágy e jellegzetessége (a kilenc, függőlegesen és vízszintesen egymásba fonódó puha anyagcsík a fejtámlán) ízlés szerint egyszínű vagy többféle színben is megvalósítható. Ez az egyedülálló tulajdonság nem teszi lehetővé, hogy megunjuk az ágy esztétikáját, és egyben garantálja a maximális tartósságot is, mivel az összes pántot vagy csak néhányat is ki lehet cserélni, ha azok az idő múlásával megsérültek.

Az ágyat egy függőlegesen steppelt ágykeret teszi teljessé, amely felveszi az eredeti koncepció által meghatározott fejtámlán lévő, nagy szövetszalagok szélességét.

A Teljesen kivehető Tiffany ágy széles szövetválasztékban vagy műbőrrel is kárpitozható. A Tiffany ágyat ágyneműtartós változatban ajánljuk, amely így praktikus és funkcionális megoldás, illetve előnyösen kihasználja az ágy méreteit és további helyet biztosít az ágyneműk, párnák, a ruházat vagy a személyes tárgyak tárolására. Hogy megakadályozzák a porosodást, a gyártó biztosítja a légmentes lezárás lehetőségét, illetve a tartályrész por kefével kialakított.

Az egyszerű dinamika egy emeléssel lehetővé teszi az ágyalap 45 fokos emelését, amit gázrugók segítenek elő. A kettős emelő mechanizmus lehetővé teszi mind a 45 fokos emelést, mind az ágyalap és a matrac padlóval párhuzamos emelését. A szerkezet epoxi porszórt acélkeret és gázrugók.

Kérdés esetén, további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános leírás:

  • több méretben választható,
  • lehet kérni ágyneműtartóval vagy anélkül is,
  • választható többféle lábkialakítás,
  • ágyemelő szerkezet (clean up system),
  • 4-fajta ágyrács választható,
  • a szövetek lehúzhatóak és moshatóak,
  • nagy szövetválaszték 6-fajta kategóriából.

Matracméretek ágyainkhoz: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/tiffany

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top