KERESÉS

Medica ágyrács

A Medica ágyrács egy forradalmi és innovatív ágyrács EXCLUSIVE IN TPEE felfüggesztésekkel. A termék készítésekor minden felhasznált anyag megfelel az IQNET és CSQ tanúsítványoknak.

A Medica ágyrács Olaszországban orvosi eszköz, amelynek használatát váll-, csípő- és nyaki fájdalom esetén is ajánlják.

Emellett a Medica ágyrács egy forradalmi és innovatív ágyrács EXCLUSIVE IN TPEE felfüggesztésekkel. A termék készítésekor minden felhasznált anyag megfelel az IQNET és CSQ tanúsítványoknak. Egyedülálló innovációjának köszönhetően, az ágyrácsok farugóira erősített speciális, minden irányban mozgatható szegmenselemek biztosítják a megfelelő formakövetést ahhoz, hogy testünk súlya egyenletesen feküdjön fel az egész felületen. Ne feledje! A választott ágyrács típusát a matrac vastagsága is befolyásolja. Ráadásul a jó alvás nem csak a munkahelyi, iskolai teljesítményt befolyásolja, hanem egészségünk egyik legfontosabb alapfeltétele is. Mivel ágy, ágykeret, ágyrács vagy matrac vásárlására nem mindennap kerül sor, fontos, hogy körültekintően válasszuk ki azokat.

A forradalmian új módszer hatására megfelelően tudnak regenerálódni a porckorongok és ideális lesz a vérkeringés, ezzel is biztosítva a hosszú és pihentető alvást. További jellemzők, hogy a keret bükk rétegelt lemezből készült 60 × 30 mm méretben, nem toxikus festéssel. A termék teljes nettó magasság 30-35-40 cm. A Medica ágyrács cserélhető lábakkal rendelkezik (átmérője 50 mm).

Mértek:
80 x 190 – 195 – 200 cm
85 x 190 – 195 – 200 cm
90 x 190 – 195 – 200 cm
120 x 190 – 195 – 200 cm

Amennyiben kérdezne tőlünk az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

LR/F10 rete medica

Anyag:

fa

Típus:

Ágyrács, lábon álló ágyrács

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top