KERESÉS

Klasszikus szekreter H044 BUREAU

A kézzel faragott klasszikus szekreter már a megjelenésével is felhívja magára az emberek figyelmét. A vásárlók igényeire szabva többféle modern divatszínben is választható lakozott vagy festett változatban is.

Ez a klasszikus szekreter, a H044 Bureau tömör dió és kőrisfából készült minőségi olasz irodai bútordarab.

Az értékes faanyagoknak köszönhetően tartós, mégis gyönyörű. A kézzel faragott klasszikus szekreter már a megjelenésével is felhívja magára az emberek figyelmét. A vásárlók igényeire szabva többféle modern divatszínben is választható lakozott vagy festett változatban is. Az olasz dizájnbútor letisztul, de mégis pompás és nem tolakodó díszítettségével a vásárlók egyik kedvenc irodai íróasztala. Érdekes formatervének köszönhetően mindig rendezetten tartható.

A lábai hajlított formája egyszerre nyújt játékos és elegáns külsőt az íróasztalnak. A klasszikus szekreter H044 BUREAU hat fiókkal rendelkezik, melyből három darab rejtett fiók az asztal lehúzható ajtaja mögött kapott helyet. Az asztal látható részén három osztott fiók kapott helyet, melyeknek alja íves formával díszített. A klasszikus és eredeti irodai berendezés, rejtett lecsukható része mögött három darab osztott fiók található, amelyek szintén a rendet és a rendszerezés lehetőségét garantálják. A lecsukható rész eleje fafaragással díszített. Az asztal munkalapja kihúzható ezzel is bővítve a munkafelületet. A felületen kényelmesen elfér egy A4-es dokumentum és egy notebook is. Az íróasztal tetején kialakított hely lehetőséget nyújt arra, hogy különféle tárgyakat lehessen rajta tárolni, például lámpát, ezáltal is optimálisabban kihasználható munkafelületet is kínál a kihúzhatós munkalapon.

Az asztal kialakítását tekintve kitűnő választás azon emberek számára, akiknek fontos az egységes rend.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük bátran keressen fel minket elérhetőségeinken! Inspirációkért bátran keresse fel az Instagram oldalunkat, ahol remek lakberendezési ötleteket talál! 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H044

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 72 P. 50 H. 102

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

bureau, Klasszikus íróasztal

Paraméterei:
72 x 50 x 102 cm
Magassága: 102 cm
Hosszúsága:50 cm
Szélessége: 72 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top