KERESÉS

Újdonság

Íróasztal H930

A fa íróasztal H930 termékünk egy nagy kihúzható, csillapított fiókkal rendelkezik, amely az asztal négy stabil és strapabíró lábának köszönhetően jól terhelhető. A nagy fiók széles és hosszú is, de emellett mély is, így nagyobb mappák is elférnek benne.

Az íróasztal H930 eredeti olasz irodaberendezési tárgy az olaszországi Velencéből.

A bútor minőségi faanyagokból, klasszikus és letisztult formatervet követve készült, tapasztalt olasz mesteremberek tervezésével és kivitelezésében. Az asztal alja fényes sötétfekete színű, a teteje mélybarna. A színe választható lakozott vagy festett formában is, igény szerint. Az említett két szín tökéletesen harmonizál egymással, így könnyen átalakítható egy helyiség stílusa. Az íróasztal H930 remekül mutat világos és sötét színekkel kombinálva is, ezzel költséghatékony megoldást kínál az esetleges lakberendezési változtatásokra.

Az fa íróasztal H930 termékünk egy nagy kihúzható, csillapított fiókkal rendelkezik, amely az asztal négy stabil és strapabíró lábának köszönhetően jól terhelhető. A nagy fiók széles és hosszú is, de emellett mély is, így nagyobb mappák is elférnek benne. Mivel fogantyú nem található rajta, így kívülről nézve rejtett fióknak is tűnhet, ezzel is követve az egyszerű formát. Az asztal tetejét, azaz az asztal lapját díszítő motívumokkal, intarziával látták el, ez a minta ellensúlyozza az asztal klasszikus és letisztult formatervét. A bútor praktikus és egyben optimális választás kisebb méretű helyiségekbe is. Remek választás azok számára, akiknek kevés hely áll a rendelkezésükre, mégis szeretnének egy szép és igényes, de jó tároló lehetőségeket kínáló íróasztalt beszerezni. Ez a bútordarab igényesen megmunkált és időtálló.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért keresse fel Facebook oldalunkat!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H930

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.130 P.70 H.78 cm

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei:130 x 70 x 78 cm
Magassága:130 cm
Mélysége:70 cm
Hossza: 78 cm
Súlya: 25 kg
Térfogata: 0,18 m3

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top