KERESÉS

Újdonság

Klasszikus íróasztal H6112

Az íróasztal H6112 termékünk olasz dizájnbútor, amely hozzáértő kezek munkájával készült a legjobb alapanyagokból. A bútordarab 5 fiókkal rendelkezik. Középen található egy nagy fiók, amelyben kényelmesen elférhetnek a tulajdonos által használt iratok, dokumentumok.

Az íróasztal H6112 tulipánfából készült irodai berendezés, egyedi és minőségi darab, amely az antik stílusirányzatot követi.

Az íróasztal színe többféle lehet. A vásárlók igénye szerint választható lakozott vagy festett változatban is. Színei a modern divathoz alkalmazkodnak, maga a termék azonban klasszikusan elegáns és ízléses. Az íróasztal H6112 termékünk olasz dizájnbútor, amely hozzáértő kezek munkájával készült a legjobb alapanyagokból.

A bútordarab 5 fiókkal rendelkezik. Középen található egy nagy fiók, amelyben kényelmesen elférhetnek a tulajdonos által használt iratok, dokumentumok. A nagy középső fiók mellett az íróasztalnak még összesen négy kisebb fiókja is van. Ezek az íróasztal két szélén helyezkednek el. Az öt fióknak köszönhetően a szükséges munkaeszközök szelektálva és szortírozva kerülhetnek tárolásra. A fiókok mélyek, így bőséges hely áll rendelkezésre. Az íróasztal oldalán két darab rejtett, kihúzható panel is helyet kapott. Ezek az íróasztal meghosszabbítására és a sok-sok tárgy elszeparálására is megfelelőek. A kihúzható panelek betolását követően ismét rendezett összképet nyújt az asztalunk.

Az asztal hossza lehetővé teszi, hogy akár két ember is elférjen egymás mellett, így a közös munka történhet ennél az egy asztalnál is. Az íróasztal H6112 asztallapjára három darab bordó ökobőr csík került díszítésként. Ez a díszítés környezet- és asztal- és felhasználóbarát is egyben. A bőrnek köszönhetően az asztal felülete védelmet kap, nem csúszik és segíti a munkát is. Ez a klasszikus, letisztult bútordarab egy elegáns iroda éke lehet. Színéből adódóan könnyen kombinálható más bútorokkal.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékről, bátran keressen fel minket az elérhetőségeink egyikén. További lakberendezési ötleteinket a Facebook oldalunkon is megtalálhatja.

  

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H6112

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.142 P.70 H.78 cm

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 142 x 70 x 78 cm
Magassága a központi fiók alatt:63 cm
Magassága:142 cm
Mélysége:70 cm
Hossza: 78 cm
Súlya: 40 kg
Térfogata: 0,85 m3

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top