KERESÉS

Újdonság

Klasszikus íróasztal H6178

Az íróasztal H6178 termékünk két oldalán rejtett oldalsó kihúzhatós panel található. A panel természetszerűleg megnagyobbítja a felületet ideiglenesen vagy akár állandóan is.

Az íróasztal H6178 egy elegáns, klasszikus fa íróasztal, amely minőségi tömör bükkfából készült dió kivitelben.

Színe a klasszikus és aktuális divatszínt követve melegbarna, felülete fényes, lakozott. Ez a prémiumkategóriás bútor olasz lakberendezési tárgy egyenesen a gyönyörű Veronából. Kialakítását tekintve a minimalitás elvét követi, hiszen letisztult és egyben praktikus bútordarab, amit a különleges formatervezésű fogantyúk és az intarziás díszítés tesz különlegessé.

A bútorművesség egyik legismertebb díszítő eljárása az intarzia finom különálló réteget képez az asztal tetején, mely részletgazdag kialakításával megragadja az emberek tekintetét. A stílushoz illeszkedő, asztalhoz tartozó fogantyúk rézből készültek. A bútor közepén két tágas fiók nyújt praktikus tárolási és rendszerezési lehetőséget a tulajdonos számára. Az íróasztal H6178 termékünk két oldalán rejtett oldalsó kihúzhatós panel található. A panel természetszerűleg megnagyobbítja a felületet ideiglenesen vagy akár állandóan is. Kisebb munkaeszközök, például az egér vagy használati tárgyak, mint pohár, esetleg dísztárgyak (virág) elhelyezésére is alkalmas. A pohár, ideiglenesen oldalra helyezve, biztosítja, hogy az iratok és a laptop is szárazon maradnak.

A hosszú és a meghosszabbított munkafelületnek köszönhetően kényelmesen elfér még egy monitor vagy egy notebook is az iratokkal együtt. Az asztal négy stabil lábának felső része díszítő faragást kapott. Ezeknek a vékony, de masszív lábaknak köszönhetően akár nehezebb dolgok tárolására is alkalmasak a fiókok. A letisztult, szolidan díszített íróasztal H6178 nevű termékünk irodai és dolgozószobai berendezésnek is egyaránt remek választás azok számára, akik szeretik az igényesen megmunkált időtálló darabokat. Ráadásul remekül kombinálható akár a helységben található más árnyalatú bútorokkal is.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az adott termékkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeink egyikén. További bútorainkat és lakberendezési ötleteinket a Facebook oldalunkon is megtekintheti. 

 

  

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H6178

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.129 P.69 H.78 cm

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 129 x 69 x 78 cm Magassága: 129 cm Mélysége: 69 cm Hossza 78 cm Súlya: 30 kg Térfogata: 0,30 m3

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top