KERESÉS

Újdonság

Klasszikus íróasztal H6183

Az íróasztal H6183 az olaszországi Veronában készült eredeti olasz import bútor. Egyszerűsége révén könnyen kombinálható más dolgozószobai vagy irodai bútorokkal. Minőségének köszönthetően egy időtálló darab, amely strapabíró mégis elegáns.

A klasszikus íróasztal H6183 egy elegáns, klasszikus fa íróasztal, amely minőségi tömör tulipánfából készült diókivitelben, finom és egyben letisztult megmunkálással.

Egy fiókkal és egy rejtett panellel rendelkezik, amelyet a praktikusság jegyében alakítottak ki. Az íróasztal jobb oldalán található egy kihúzható, rejtett oldalsó panel, ami számtalan kényelmes funkciót tud ellátni. Felhasználása változatos kiegészítő és ideiglenes tárolási lehetőséget biztosít. Az asztal közepén elhelyezkedő kis fiók és ennek mérete ideális iratok, mappák és laptop tárolására is. Az asztalon két darab – méretét tekintve a termékhez nagyságban és stílusában is illő – antik réz gömbfogantyú található. A fiók segítségével az asztal felülete szabadon tud maradni, ezzel is elősegítve a munkafelület rendezettségét. A klasszikus íróasztal H6183 termék biedermeier stílusú, letisztult, elegáns darab, amelynek tetején és fiókjában barna párnázott ökobőr-betét található. Az asztal és a betét színe tökéletesen harmonizál egymással, ezáltal egy finom, de nem tolakodó külsőt biztosít ennek a klasszikus darabnak.

Az íróasztal H6183 az olaszországi Veronában készült eredeti olasz import bútor. Egyszerűsége révén könnyen kombinálható más dolgozószobai vagy irodai bútorokkal. Minőségének köszönthetően egy időtálló darab, amely strapabíró mégis elegáns. Az Íróasztal H6183 kiváló választás azok számára, akik a modern bútorok helyett az egyszerűséget és a funkcionalitást tartják szem előtt.

Amennyiben kérdése merülne fel az adott termékkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken. További bútorainkat, lakberendezési ötleteinket a Facebook oldalunkon is megtekintheti.

 

  

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ ethernity H6183

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.90 P.53 H.80 cm

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 90 x 53 x 80 cm
Magassága 90 cm
Mélysége: 53 cm
Hossza: 80 cm
Súlya: 17 kg
Térfogata: 0,45 m3

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top