KERESÉS

Anni szék

Ez a szék a luxus és a hagyomány szinonimája, amely egy ikonikus kézműves faipari munka eredménye. Aki egyedi bútorokra és hagyományos firenzei stílusú belső dekorációra vágyik, az maximálisan értékelni tudja ezeket a székeket.

Az Anni szék egy maximálisan eredeti olasz, kézzel készített egyszerű formájú, de bájos szék a funkcionális dekoráció egyik legnagyszerűbb darabja.

Magasabb, bárszék jellegű változata kényelmes ülőhelyet biztosít egy modern konyhasziget körül vagy egy klasszikus, magas pult közelében is. Alacsony változata pedig tökéletes egy négyzetes étkezőasztal köré, ahol ugyancsak visszafogott eleganciát varázsol. A termék esetében alkalmazott meleg színek és a semleges színpaletta jól illik a tömörfa kerethez és az ülést, illetve a háttámlát alkotó kárpitozott bézs felületekhez. Az Annie szék érdekessége az ülés oldalán található fehér kédercsík és a háttámla négy gombja.

Ez a szék a luxus és a hagyomány szinonimája, amely egy ikonikus kézműves faipari munka eredménye. Aki egyedi bútorokra és hagyományos firenzei stílusú belső dekorációra vágyik, az maximálisan értékelni tudja ezeket a székeket. Az észak-olaszországi városban alapított családi vállalkozás, sikerének titkai, hogy bútorkészítési hagyományai hét generáción át, apáról fiúra szálltak. Az idők és a történelem ellenére alapvető dizájnértékeik változatlanok maradtak. Mindez abban nyilvánul meg, hogy munkájukban mindig tetten érhető az olasz barokk eleganciája iránti elkötelezettség, a tömörfa, mint elsődleges alapanyag használata és a teljesen kézzel készített produkció.

A termékkel kapcsolatos kérdéseit kollégáink várják és örömmel fogadják. Bátran keresse fel őket elérhetőségeink egyikén! Vagy további lakásdekorációs tippekért keresse fel az Instagram profilunkat is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

195/B, EP/ Anni 195/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

bárszék: 49x56x99/65 cm, szék: 53x60x92/49 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Back to Top