KERESÉS

Modern szék LF552

Az olasz Zanini Mobili tervezőcég a kényelem és a dizájn ötvözésével ismét egy gyönyörű bútordarabot alkotott. A Modern szék LF552 minőségi alapanyagokból készült, hogy kényelmét éveken át tudja élvezni bárki.

A Modern szék LF552 tekintélyparancsolóan elegáns, de mégsem kelt komor hangulatot.

Az olasz Zanini Mobili tervezőcég a kényelem és a dizájn ötvözésével ismét egy gyönyörű bútordarabot alkotott. A Modern szék LF552 minőségi alapanyagokból készült, hogy kényelmét éveken át tudja élvezni bárki. A szék négy darab keskeny fekete fém lábon áll, melyeknek végei lekerekítettek. A lábak kialakításának köszönhetően egy stabil, masszív darab.

A kényelem elvét figyelembe véve az ülőfelület és a háttámla párnázott. Ez komfortos szék a képen látható változatban éppen aranybarna színű textilbőr bevonattal rendelkező modern szék egy izgalmas díszítést kapott. A háttámlán és az ülőfelületen található bőr, szolid díszítő steppelt varrása fokozza az elegáns hatást. Ez a bőrborítás könnyen kezelhető, bőr impregnáló spray segítségével egyszerűbben megóvható a szennyeződésektől. Így akár az esetleges étkezések közben történő balesetek utáni takarítás is könnyebbé válik.

Az elegáns stílusának és formatervének köszönhetően nem csak az étkezőben helyezhető el, hanem a lakás számos más helyiségében is. Ez az aranybarna szék remekül mutat egy melegebb tónus dolgozószobában. Uniszex színe miatt remek választás a hölgyek és az urak számára is. Egy modern otthon hasonlóan modern stílusú bútorok után kiállt. Válassza Ön is Modern szék LF552 kényelmét és étkezzen kellemesen!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Zanini Loft / LF552

Méret SZxHxM [mm]:

5 cm magasság:.83cm mélység: 59cm ülésmagasság:.49cm, szélesség:.51

Szín:

barna textilbőr

Típus:

Modern kárpitos szék

W 51,5

H 83

D 59

HS 49

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top