KERESÉS

SUNRISE szék

A Sunrise szék szerkezetére egyszerű, letisztult vonalak a jellemzők. Huzatjában azonban egy kis turpisságot vélhetünk felfedezni. A széknek különleges kinézetet adnak a háttámláján elől kialakított függőleges hajtások. Amelyek olyanok, mint a felkelő nap sugarai.

A Sunrise szék remek választás az természet szépségeiben gyönyörködni szeretők, a reggeli közben napfelkeltét csodálók számára.

A Sunrise szék szerkezetére egyszerű, letisztult vonalak a jellemzők. Huzatjában azonban egy kis turpisságot vélhetünk felfedezni. A széknek különleges kinézetet adnak a háttámláján elől kialakított függőleges hajtások. Ez a mondhatni gyűrött anyag még puhább és elegánsabb külsőt kölcsönöz a széknek. A szék lábai fából vannak, bár ez egyáltalán nem látszik, hiszen teljesen le vannak fedve. Ezzel a habszivacs kinézetű megoldással garantálták a tervezők a termék folytonosságát. Az ülőfelület különböző színű szövettel, bőrrel vagy textilbőrrel is kérhető. A szék kétféle kialakításban is kapható, karfával és karfa nélkül. A karfák kis szárnyakra emlékeztetnek, melyeknek köszönhetően bárki elképzelheti a napfelkeltében történő pihenés élményét.

Ennek a széknek a Natisa olasz cég a gyártója, mely a Made in Italy büszke nagyköveteként a nemzetközi piacra is kiváló minőségű, technológiailag fejlett részletekkel rendelkező olasz terméket kínál. Erre nincs is jobb példa, mint a képen szereplő étkezőasztal, mely rendkívüli alsó részével már a posztmodern stílust is megjeleníti, míg lapja a klasszikus stílus határait súrolja. A Clover asztal bordázott alsó része miatt tökéletesen illik a Sunrise székhez, mellesleg a Monte Grappa Mobilinál meg is vásárolható.

Ha bármilyen kérdése lenne ezzel a termékkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési tippeket keres, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Melody

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top