KERESÉS

Joy dohányzóasztal

Az Olaszországban gyártott Joy dohányzóasztal háromféle méretben kapható, hogy megfeleljen az emberek igényeinek és preferenciáinak. A teteje laminált, lakkozott és dekorgrafikus bevonattal, míg az alap matt lakkozással kapható.

A Joy dohányzóasztal tökéletes kiegészítője a mindennapi életnek.

Az olasz Tomasella gyártó dohányzóasztala egy modern nappali szép kiegészítője. A kerek asztallap és a ferde alap kontrasztja izgalmas dizájnt hoz létre, amely stílusosan kiemeli az asztal formáit. Ráadásul funkcionalitásban is a toppon van, mert még a legkisebb méretváltozat tetején is bőven van hely italok, harapnivalók, távirányítók és egyéb apróságok számára. A kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával gyártott Joy dohányzóasztal évekig megbízható, használható és szép bútordarab lesz otthonának bármelyik helyiségében.

Az Olaszországban gyártott Joy dohányzóasztal háromféle méretben kapható, hogy megfeleljen az emberek igényeinek és preferenciáinak. A teteje laminált, lakkozott és dekorgrafikus bevonattal, míg az alap matt lakkozással kapható. Vízszintes elemei a közepén alul egyesülnek. Tökéletesen illeszkedik bármilyen nappaliba vagy az előszobába is.

A Joy dohányzóasztal szerkezete elkészíthető lenyűgöző ón és antracit bevonattal vagy a rendelkezésre álló 23 matt lakkozott árnyalat egyikében. Míg az asztallapja különféle matt anyaggal, fahatású, szövethatású vagy betonhatású, HPL hatású kivitelben kapható. Márvány, vagy számos lakkozott árnyalatban egyaránt ajánlott matt (nyitott vagy zárt pórusú) és fényes felülettel. A Tomasella által, ehhez a dohányzóasztalhoz tervezett felületek széles választéka rendkívül sokoldalú kiegészítővé teszi ezt a bútordarabot. Amely önmagában és csoportosan is használható, eredeti és lenyűgöző kompozíciókat létrehozva.

A Joy dohányzóasztal a következő méretekben kapható:

  • Ø felső 45 cm – magasság 47 cm
  • asztallap Ø 60 cm – magasság 39 cm
  • Ø felső 100 cm – magasság 26 cm

Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén! Inspirációkért keresse fel Instagram profilunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tomasella / Joy

Méret SZxHxM [mm]:

H 25 cm, H 36 cm Ø 100 cm, H 47 cm Ø 60 cm, Ø 45 cm

Típus:

dohányzóasztal

A Joy dohányzóasztal a következő méretekben kapható:

Ø felső 45 cm – magasság 47 cm

Ø felső 60 cm – magasság 39 cm

Ø felső 100 cm – magasság 26 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top