KERESÉS

Konzolasztal üvegpolccal

A Konzolasztal üvegpolccal termékünk lábai szögletesek, lefelé vékonyodó felső részénél két kicsi díszítő bemetszéssel, mely stílusosan és esztétikusan osztja két részre az asztalkát. Sőt a Konzolasztal üvegpolccal termékünk olyan antikolt hatású, törtfehérre festett konzolasztal, aminek az oldallapjai fa berakással díszítettek. 

Tradicionális stílusú konzolasztal üvegpolccal és fiókkal.

Szögletes kialakítású asztalka hasznos üveg polccal a szerkezet felső harmadában, ahová kisebb tárgyak és fontos személyes dolgok is elhelyezhetőek. Praktikus és elegáns kiegészítő lehet a bejáratnál vagy az előszobai folyosón. 

A Konzolasztal üvegpolccal H6193 termékünk lábai szögletesek, lefelé vékonyodó felső részénél két kicsi díszítő bemetszéssel, mely stílusosan és esztétikusan osztja két részre az asztalkát. Sőt a Konzolasztal üvegpolccal termékünk olyan antikolt hatású, törtfehérre festett konzolasztal, aminek az oldallapjai fa berakással díszítettek. A zárt erezetű fa részek természetesen sima felületet biztosítanak a konzolasztal számára, amely enyhe vintage jelleget kapott azzal, hogy az antikolt hatású festés az éleknél visszafogott és a fa kis mértékben előbukkan, ami tovább fokozza a klasszikus ódon stílusú megjelenést. A fiók fogantyúja kerek anik fogantyúgomb. A konzolasztal hátulja is szépen kialakított, gyönyörű természetes faberakással, ami lehetővé teszi, hogy ne csak a fal mellé helyezzük el, hanem olyan helyre is, ahol a minden oldalról körüljárható és minden oldala látható.

A konzolasztal asztallapja szintén szép zárt erezetű sima felületű fa antikolt hatású kerettel. Az Eternity kollekció kiegészítő lakberendezési eleme lehet ez a klasszikus konzolasztal üvegpolccal. A termék már összeszerelt állapotban kerül szállításra, nincs szükség az összeszerelésére. 

Mérete: 90 x 40 x 79 cm

Hossza: 90 cm
Mélysége: 40 cm
Magassága: 79 cm

Ha bármilyen kérdése merülne fel mielőtt megvásárolná ezt a klasszikus konzolasztalt, vegye fel velünk a kapcsolatot! További inspirációkért látogasson el Instagram oldalunkra is! Hasonló klasszikus konzolasztalokat itt is találhat oldalunkon.

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ eternity H6193

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

L.90 P.40 H.79 cm

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

klasszikus fa konzolasztal

Back to Top