KERESÉS

Fancy franciaágy

A steppelt kialakítás sem egyszerű négyzetek sorozata, mert a négyzetek a kisebb téglalapokkal egyfajta keretet kaptak. Ennek az ágytípusnak is kétféle változata lehet. Az egyik alacsony, a másik magasabb lábakkal rendelkezik, így 10 cm-rel keskenyebb az ágykeret vastagsága.

A Fancy franciaágy steppelt fejtámlája négyzetekkel van tele, amely kiemeli a kortárs formatervezés geometrikus stílusát.

A kétféle kivitelben kapható Fancy franciaágy tökéletes választás a divatos hálószobákba. A steppelt kialakítás sem egyszerű négyzetek sorozata, mert a négyzetek a kisebb téglalapokkal egyfajta keretet kaptak. Ez az ágytípus alacsony és magasított lábakkal is rendelhető, így az utóbbi változatnál 10 cm-rel keskenyebb az ágykeret vastagsága.

A Bside a Samoa márka egyik olasz divíziója, amely a kárpitos ágyak gyártója. A név egyet jelent az eredeti olasz stílussal és a kortárs vagy klasszikus lakberendezési megoldások kidolgozottságával. A gyártó az évek során megszerzett tudásnak köszönhetően kárpitozott ágyakat és dizájn ágyneműtartós ágyakat gyárt, testre szabható és különböző méretekben. Kínálatukban található franciaágyak, egyszemélyes ágyak, gyerekágyak és kanapéágyak széles választéka, melyek esztétikailag is tökéletesek. Ha az ágyat a hálószoba közepére helyezi, a szoba kevésbé zsúfolt érzést nyújt. A minimalista ágykeret emellett azt a benyomást kelti, hogy az ágy a tér közepén lebeg.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Gyártói oldal

Általános információk az ágyakról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül is rendelhető,
  • választható a lábak formája, anyaga,
  • 5-féle ágyráccsal kérhető,
  • vannak motoros ágyrácsok is
  • lehúzható, mosható szövetkárpitozás,
  • hatalmas anyag- és szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/ fancy

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint, lásd PDF

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

franciaágy, Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top