KERESÉS

Penny franciaágy

Penny franciaágy a lágyság, a puhaság esztétikus megtestesítője. Egy varázslatos sziget, ami a kényelem tökéletes tere és megnyugtató menedék a stressz ellen. Sajátos fejtámla-kialakítása egy rögzített párnázott panelből és két nagy párnából áll. 

Puha és kényelmes kialakítás, gömbölyded formák, lekerekített vonalak, ez a Penny franciaágy.

De a sor még nem ért véget, mert még meg sem említettük a funkcionalitást, ami hozzáad a franciaággyal szemben támasztott elvárásokhoz egy sor pozitív tulajdonságot. A Penny franciaágy nem csak azok kedvence lesz, akik lefekvés előtt esténként szeretnek az ágyban olvasni, hanem azoké is, aki esetleg ágyba viszik a munkát, vagy már rögtön ébredés után dolgozni kezdenek. A Penny franciaágyba ugyanis lehetőség van állítható LED-es lámpát behelyezni a fejtámlába, ami kényelmes és praktikus kiegészítő, ráadásul érintéssel működik.

Penny franciaágy a lágyság, a puhaság esztétikus megtestesítője. Egy varázslatos sziget, ami a kényelem tökéletes tere és megnyugtató menedék a stressz ellen. Sajátos fejtámla-kialakítása egy rögzített párnázott panelből és két nagy párnából áll. Természetesen, a kárpit kiválasztásakor élhetünk azzal a lehetőséggel, hogy a párnák kontrasztos kivitelben készüljenek el.

A szövetek terén is nagy a választék, mert a Felis gyártó 750-féle szövetváltozatot kínál. Az ágy lábai is többféle változatban és különböző formákban, anyagokban állnak rendelkezésre. Továbbá különböző típusú ágyalapok (egyszerű emelőszerkezettel vagy dupla emeléssel) közül is van lehetőségünk választani. Illetve az ágykeret is kétféle lehet, ami befolyásolja a lábak kiválasztását és ezzel együtt az ágy teljes megjelenését is.

Kérdés esetén, további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk erről az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül is rendelhető,
  • választható a lábak formája, anyaga,
  • ágykeretet emelőszerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyráccsal is kérhető,
  • lehúzható, mosható szövet kárpitozás,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/penny

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top