KERESÉS

Medica motoros ágyrács

A megfelelő matrac és ágyrács kiválasztása nagyon fontos tényező az életünkben, ezért nem szabad alábecsülni ezt a terméket, ha a hálószoba berendezéséről gondoskodunk. Az ágyrácsnak és a matracnak szinergiában kell működni, a jó matrac csak akkor nyújthatja maximális minőségét, ha kiváló 38 mm-es léces alappal vagy TPEE-tartókkal kombinálva három dimenzióban működik úgy, hogy követi a test vonalát, támogatja ergonómiáját és a gerincet is a lehető legjobb módon.

A Linearete több mint 25 éve gyárt lécekkel ellátott ágyalapokat, az ő termékük a Medica motoros ágyrács is.

A megfelelő matrac és ágyrács kiválasztása nagyon fontos tényező az életünkben, ezért nem szabad alábecsülni ezt a terméket, ha a hálószoba berendezéséről gondoskodunk. Az ágyrácsnak és a matracnak szinergiában kell működni, a jó matrac csak akkor nyújthatja maximális minőségét, ha kiváló 38 mm-es léces alappal vagy TPEE-tartókkal kombinálva három dimenzióban működik úgy, hogy követi a test vonalát, támogatja ergonómiáját és a gerincet is a lehető legjobb módon. A Medica motoros ágyrács segítségére lehet a pihentető alvás biztosításában.

A Medica motoros ágyrács egy forradalmi és innovatív ágyrács EXCLUSIVE IN TPEE felfüggesztésekkel. Egyedülálló innovációjának köszönhetően, az ágyrácsok farugóira erősített speciális, minden irányban mozgatható szegmens elemek biztosítják a megfelelő formakövetést ahhoz, hogy testünk súlya egyenletesen feküdjön fel az egész felületen. Így megfelelően tudnak regenerálódni a porckorongok és ideális lesz a vérkeringés is, ezzel biztosítva a hosszú és pihentető alvást.
A Medica motoros ágyrács kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az állítható fej- és lábrész, ehhez van egy motor (5 csuklóval), távirányítóval. Az ágyrács kerete bükk rétegelt lemezből készült,  60 × 30 mm, nem toxikus festéssel. A termék teljes nettó magassága 30-35-40 cm, cserélhető lábakkal, melyek átmérője 50 mm.
Mértek:
80 x 190 – 195 – 200 cm
85 x 190 – 195 – 200 cm
90 x 190 – 195 – 200 cm
120 x 190 – 195 – 200 cm
Ha kérdezne tőlünk a termékkel kapcsolatban, kérjük, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

LR/F19 rete medica

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

80/85/90/120/160/170 x 190/195/200 cm

Típus:

lábon álló ágyrács, Motoros ágyrács

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top