KERESÉS

Klasszikus íróasztal H602

Az íróasztal H602 minőségi fából, kézzel készült olasz prémium termék, akkor is jól mutat, ha a falhoz toljuk, de a szoba közepén is ideálisan elhelyezhető ezzel felhívja magára a figyelmet.

Az íróasztal H602 minőségi fából, kézzel készült olasz prémium termék. Ez a bútordarab tömör fából készült, így időtálló és egyben strapabíró anyag, mely kiváló választás egy kisebb irodába.

Az íróasztal H602 nevű terméket a vásárlói igények szerint alakították ki, így többféle színben kapható, lakkozott vagy festett változatban. Változatos színválasztékával a vevő igényeihez igazodik, így a dolgozószoba hangulatához illő színben is megtalálható. A bútordarab a közepes méretű íróasztalok közé tartozik, amelynek vékony, ívelt lábai gyönyörűek, de egyben strapabíróak is. Míg a H 623-as fehér színű változat inkább a hölgyek kedvence, ez a szín és kivitel a férfiak számára kedvez. Az asztal három darab különálló fiókkal rendelkezik, amelyből a két szélső egy-egy kisebb fiók, melyek alja szintén íves kialakítást kapott, ezzel is ráerősítve a romantikus stílusra. Az asztal két oldalán szintén ilyen díszítés található. Középen egy nagy, széles fiók található, mely nagyobb, mint szomszédai, de így is alkalmas lehet dossziék és egyéb munkaeszközök számára. Az asztal színvilága kifejezetten férfias, ráadásul az asztallap mérete miatt kiválóan használható a mindennapi munka során, hiszen egy mozdulattal kényelmesen elérhető rajta minden. Az asztallapján ökobőrbetét található, mely védi az asztal felületét az esetleges karcolódásoktól. A bőr színe összhangban van az asztal színével, ezáltal egy karakteres, de nem túlzottan kihívó külsőt biztosít az asztalnak.

Az íróasztal H602 akkor is jól mutat, ha a falhoz toljuk, de a szoba közepén is ideálisan elhelyezhető ezzel felhívja magára a figyelmet.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeinken! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H602

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 130 P. 70 H. 78

Szín:

választható különböző lakkozott vagy festett változatban

Típus:

Klasszikus íróasztal

Paraméterei: 130 x 70 x 78 cm
Szélessége 130 cm
Hossza: 70 cm
Magassága: 78 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top