KERESÉS

Premiere design kanapé

Ez a kanapé több szempontból is különleges. Először is már maga a kialakítása jellegzetes, hiszen a háttámla egybeolvadt a karfákkal, így lenyűgöző egységet alkot. Emellett a háttámla külső részének stílusos, függőleges bordázott varrása nagyszerű kontrasztot ad a Premiere design kanapé vízszintes kialakításának.

A Premiere design kanapé könnyedén és stílusosan betölti a nagy tereket.

Már első ránézésre kiderül, hogy egy alacsony és igazán hosszú design kanapéról van szó. A Premiere design kanapé a modern stílust képviseli, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szuperkényelmes – nem csak ülőrésze, de háttámlája is rendkívül párnázott. Gyártója az olasz Alberta gyár, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy a kanapé rendkívüli minőségű és minőségi alapanyagokból készült.

Ez a kanapé több szempontból is különleges. Először is már maga a kialakítása jellegzetes, hiszen a háttámla egybeolvadt a karfákkal, így lenyűgöző egységet alkot. Emellett a háttámla külső részének stílusos, függőleges bordázott varrása nagyszerű kontrasztot ad a Premiere design kanapé vízszintes kialakításának. A kanapé mellesleg olyan lábakon áll, melyek leginkább csavarokra emlékeztetnek. A normál kanapén kívül L alakú vagy sarokkanapé változat is elérhető. A lábas kialakítás és a párnázat egysége miatt azonban ágyazható változatban sajnos nem kapható.

A Premiere kanapé bőr és szövet borítással is rendelhető, természetesen több színben is. Ha szeretnénk, díszpárnákat is kérhetünk a kanapéhoz, melyek különböző méretekben is vásárolhatók. A kanapéválasztás során oda kell figyelni arra, hogy mekkora térrel rendelkezünk, hiszen nem szeretnénk nap mint nap az új kanapénknak ütközni. A Premiere kanapét inkább akkor válasszuk, ha nagyobb helyünk van, és semmiképpen ne állítsuk fal mellé vagy ahhoz közel, hiszen nem szerencsés, ha eltakarjuk különleges és stílusos bordázott varrását.

Ha felkeltette érdeklődését ez a termék, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink örömmel válaszolnak az felmerülő kérdésekre. Ha más lakberendezési ötleteket is meg szeretne tekinteni, látogasson el Instagram oldalunkra!

Lehúzható kárpit: igen
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Premiere

Anyag:

bőr, szövet

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Design ülőgarnitúra

Back to Top