KERESÉS

Raw asztal

A Raw asztal lábai robusztusabb külsővel rendelkeznek, mint a normál asztalok lábai, de pont emiatt igazán karakteresek. A lábak négyzet formából indulnak ki, majd ahogy felfelé futnak, egyre vastagodnak, és az asztal lapját már egy nagy téglalap formájában érik el.

A Raw asztal maga a megtestesült nyers valóság.

A Raw asztal lábai robusztusabb külsővel rendelkeznek, mint a normál asztalok lábai, de pont emiatt igazán karakteresek. A lábak négyzet formából indulnak ki, majd ahogy felfelé futnak, egyre vastagodnak, és az asztal lapját már egy nagy téglalap formájában érik el. Ennek köszönhetően oldalról egy érdekes, háromszögre hajazó, egyenlőtlen oldalú négyszög keletkezik. Az ékszerű hasáb lábak kialakítása adja magának az asztalnak a nyers stílusát, jellegzetes formájuk nélkül az asztal átlagos, normál kinézetű lenne. A nyers hatáshoz az is hozzájárul, hogy a lábak fából készültek – a természetes famintázatnak köszönhetően az anyag nyerssége is megmutatkozik, nem csak a formáé.

A vastag lábaktól az asztallap még vékonyabbnak tűnhet, mint valójában, pedig egy normál vastagságú, jól terhelhető lapról van szó. Ezt a kerámia és az ecomalta anyag is biztosítja.

A Raw asztal lábai a skandináv dizájn jegyében születtek, de az asztal az indusztriális stílusú helyiségekben is megállja a helyét. Mivel ezt az asztalt fából készült lábai emelik ki a környezetéből, ezért inkább más anyagokból készült vagy a lábaktól teljesen eltérő színű székeket, bútorokat és dekorációt válasszunk hozzá.

Az asztal több méretben kapható, ára függ a mérettől és a felülettől.

Ha felkeltette érdeklődését ez a termék, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig tovább szeretne böngészni a lakberendezési ötletek közt, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Sedit / Raw

Anyag:

ecomalta, kerámia, laminált

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top