KERESÉS

Ancona szék

Akik az Ancona szék dizánját megalkották a kényelemre helyezték a hangsúlyt és egy kicsit visszavettek a régi korok hangulatából, díszítettségéből. Annyira, hogy formáját tekintve ez a termék egy klasszikus empire szék lehetne, de az Ancona szék esetében még a karfát is nélkülözték.

A design szék sokkal több, mint egy egyszerű bútordarab. A tervezés, az esztétika, a praktikum és mindenekelőtt a képzelet tökéletes szintézise.

Akik az Ancona szék dizájnját megalkották a kényelemre helyezték a hangsúlyt és egy kicsit visszavettek a régi korok hangulatából, díszítettségéből. Annyira, hogy formáját tekintve ez a termék egy klasszikus empire szék lehetne, de az Ancona szék esetében még a karfát is nélkülözték. Ez azt is eredményezi, hogy kényelmes ülőalkalmatosságot jelent a kicsit nagyobb emberek számára is. Ráadásul az ülés és a háttámla kényelme feledtet velünk minden karfát. A szék a klasszikus bútorok esetében már megszokott széles választási lehetőségeket kínálja, így a bükkfából készült, strapabíró szerkezetre választható több különféle szövettel kialakított kárpitozás. Illetve a festés vagy a lakkozás is lehet egyedi. Háttámlájának felső része is párnázott és egy kis henger alakban ér véget, illetve enyhén kifelé hajlik. Hogy a klasszikus vonalak megjelenjenek az Ancona szék első két lába a klasszikus stílus enyhén ívelt lábait kapta.

Tudta-e, hogy az extra párnázás fontos szerepet játszik a végső választásban, olyannyira, hogy a párnázott székek korunk legtöbbet vásárolt székei közé tartoznak. Emiatt kedvelt ez a szék a cukrászdák, kávézók és éttermek körében is. Válassza ki az Önnek megfelelő dizájnt, és teljes szívvel fejezze ki személyiségét!

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban elérhetőségeink egyikén! Vagy, ha szeret nézelődni érdemes felkeresni az Instagram profilunkat is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/150/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

48x64x98x50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Back to Top