KERESÉS

Asola treccia szék

Az Asola treccia szék háttámláján található három körszerű, gomblyukhoz hasonlító formája adja ennek a széknek az egyediségét. Nagyon szép kidolgozású és formájú szék melynek háttámlája faragott faelemekből áll, nem kárpitozott.

Tulajdonképpen a szék neve, Asola treccia, abszolút meghatározza a szék dizájnját.

Az Asola treccia szék háttámláján található három körszerű, fonathoz hasonlító formája adja ennek a széknek az egyediségét. Nagyon szép kidolgozású és formájú szék melynek háttámlája faragott faelemekből áll, nem kárpitozott. Dizánja szerint a keretből középen leereszkedő két találkozási pont segítségével kialakult három ovális rész biztosítja a hát megtámasztását. A háttámla tetején található ívek a szék ülésének elején is visszaköszönnek.

Ebben a termékben egyesül az olasz stílusú bútorokat jellemző dizájn, elegancia és kényelem. Az olasz tervezők folyamatosan dolgoznak új modellek létrehozásán, új ötleteket testesítenek meg, amikkel a klasszikus stílusú bútorokat is fejlesztik. Mivel az olasz gyárak többsége általában csúcstechnikai felszereléssel rendelkezik a faragások és minták kialakítása nem okoz számukra nehézséget. Minden gyárnak és gyártónak megvannak a saját gyártási titkai, amelyek egyedivé teszik a termékeiket. Ráadásul az olaszokat különleges egyediség jellemzi. Az olasz barokk és reneszánsz stílusú bútorokat megkülönbözteti a többi bútortól a formavilág mellett a pompa, a sima vonalak, az ívelt kartámaszok és lábak, a finom betétek és a faragás. Az Asola treccia szék minden bizonnyal alkalmas klasszikus belső terek kialakításra.

Kérdezzen tőlünk ezzel a termékkel kapcsolatban, keresse bátran kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért vagy lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ Asola Treccia 177/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

szék: 53x59x101/50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Back to Top