KERESÉS

Ottavia szék

Az Ottavia szék egyszerre klasszikus és ugyanakkor modern. Tulajdonképpen ez a szék a modern székek klasszikus jolly jokere. Legfőbb előnye az egyszerűségében és a letisztultságában rejlik. Semmi ciráda, semmi túldíszítettség, csak a klasszikus vonalak és a kényelem.

Nagyon sokszor hallottuk már, hogy a kényelem mindenképpen elsődleges szempont egy étkezőszék kiválasztása során.

Az Ottavia szék egyszerre klasszikus és ugyanakkor modern. Tulajdonképpen ez a szék a modern székek klasszikus jolly jokere. Legfőbb előnye az egyszerűségében és a letisztultságában rejlik. Semmi ciráda, semmi túldíszítettség, csak a klasszikus vonalak és a kényelem. Igen, itt erősen jelen van a kényelem, amely minden kellemes étkezéshez hozzátartozik. Tökéletesen kialakított, felfelé szélesedő háttámlája biztosítja, hogy a beszélgetések, étkezések között, alatt is kényelmesen hátra lehessen dőlni.

Mivel a konyha és az étkező akár a tanulás, akár a kreatív alkotás, akár a közösségi események, meghitt pillanatok színtere is fontos, hogy megfelelően kényelmes széket válasszunk. Az Ottavia szék egyesíti a funkcionalitást és a kényelmet. Ráadásul a színek szabadon alakíthatóak, így akár a kárpittal is befolyásolható, hogy inkább a klasszikus, vagy inkább a modernebb stílus felé vesszük az irányt. Egy jól szervezett közösségi térben az Ottavia székek biztosítják a kényelmes és harmonikus mindennapokat.

Az Ottavia szék egyszerűsége és könnyű kezelhetősége miatt egyre népszerűbb cukrászdákban és kávézókban. Egy magára adó vendéglátásban dolgozó szakember tudja, hogy egy igazán jó étkezőszék nem csupán kényelmes, hanem jól is mutat. Ezért is előnyös, hogy ez a bükkfából készült, strapabíró szék választható több különféle szövettel, festéssel, illetve lakkozással is.

Kérdezzen kollégánktól a termékkel kapcsolatban elérhetőségeink egyikén! Ha pedig szeret nézelődni érdemes felkeresni az Instagram profilunkat is!

Elegáns bükkfa étkezőszék. Választható szövettel és lakkozással.

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ Ottavia 151/S

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

51x57x90/50 cm

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

Back to Top