KERESÉS

LOIS szék

A Lois szék névjegyét a háttámla belső részének kifinomult műbőr-megmunkálása adja. A gyémántra vagy más drágakövekre emlékeztető steppelés nagyon elegánssá teszi a széket, mellesleg még nagyobb kényelemet nyújt hátunk számára a sok kis kitüremkedő mintájával.

A Lois szék a steppelt anyag időtlen eleganciájának igazi megtestesítője.

A Lois szék névjegyét a háttámla belső részének kifinomult műbőr-megmunkálása adja. A gyémántra vagy más drágakövekre emlékeztető steppelés nagyon elegánssá teszi a széket, mellesleg még nagyobb kényelemet nyújt hátunk számára a sok kis kitüremkedő mintájával. A háttámla enyhén ívelt, akárcsak a Rose széknél, és az ülőrész oldalaira is leér, így sokkal kényelmesebb, mint az egyenes háttámlájú társai. Az ívelt kialakításnak köszönhetően a háttámla olyan érzést ad, mintha valaki hátulról kicsit megölelne minket.

Az ívelt háttámla pihenésre invitál, akárcsak a steppelt, drágakőszerű mintázat, mely nemcsak a Lois szék személyiségének fő meghatározója, hanem az egyik a legvonzóbb tulajdonsága is. A szék ülőrésze teljesen sima, akárcsak a háttámla hátsó fele. Ez a kialakítás gyönyörű kontrasztot képez a szék kinézetében.

A Lois szék háromfajta falábbal és egyfajta fémlábbal kapható. A fémlábak vékonyságukkal kecsességet kölcsönöznek a széknek, emellett pedig a modernebb stílusú berendezésekhez is jól párosíthatóvá teszik a terméket. A normál kialakítású és a szék közepéből kiinduló, pókszerű falábaknak köszönhetően azonban a klasszikus stílusban kialakított étkezőkbe is remek választása. A harmadik típusú falábak az ülés alól, középtájból indulnak, és kifelé dőlnek. Ez már önmagában véve is egy igazán modern kialakítás, de a színválasztással még jobban befolyásolhatjuk a modernség mértékét. Az összes szék esetében mi választhatjuk meg a fa- és fémlábak színét, akárcsak a szövetét.

Ha további információt szeretne kérni a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha pedig lakberendezéshez keres további ötleteket, látogasson el Pinterest oldalunkra!

 Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Lois

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top