KERESÉS

Ventaglio konzolasztal

A termék modern és sokféle változatban elérhető, a lábak például különböző színekben is kivitelezhetőek. A képeken látható antracitszürke lábak nagyszerűen passzolnak minden színhez és nagyon elegánsak, de akár egy világos falappal, a fa időtálló eleganciájával is kiegészülhetnek.

A Ventaglio konzolasztal légies könnyedséggel bír, olyan, mintha legyezőszerű lábaival azonnal elszállna.

A Ventaglio konzolasztal alapszerkezete, ami egyben a termék fő jellegzetessége, hogy hajlított fémből készült és egy hajtogatott legyezőre hasonlít. Ez igazán modern és elegáns megjelenést ad ennek az asztalnak. Ami formájának köszönhetően nagyon feltűnő és vonzza a tekintetet. A fémszerkezet megfelelő teherbírást biztosít a konzolasztal számára, még ha a lábak légiesen könnyűnek is tűnnek.

A termék modern és sokféle változatban elérhető, a lábak például különböző színekben is kivitelezhetőek. A képeken látható antracit szürke lábak nagyszerűen passzolnak minden színhez és nagyon elegánsak, de akár egy világos falappal, a fa időtálló eleganciájával is kiegészülhetnek.

Mi jellemzi Ventaglio konzolasztalt a lábakon kívül? A kortárs dizájn, a kifinomult anyaghasználat és kidolgozás, illetve a multifunkcionalitás, mert egyes típusok étkezőasztallá nyitható változatban is elérhetőek! Lábszerkezetének köszönhetően fix változatban is nagyon stabil és jól terhelhető, többnyire tágasabb előszobákban, fogadóterekben tud érvényesülni, ahol megfelelő hangsúlyt kaphatnak a lábai.

A Ventaglio konzolasztal Olaszországban, teljesen olasz nyersanyagokból készült, a Tonin Casa gyártó védjegye alatt. A cég termékeiben az olasz mesterek minőségi munkája ötvöződik a kortárs olasz design innovációjával, akárcsak a Ventaglio asztal esetében, ami a termékcsalád tagja.

Ha felkeltette érdeklődését ez a termék, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig tovább szeretne böngészni a lakberendezési ötletek közt, látogasson el Instagram oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Ventaglio

Anyag:

Asztallap: fa, porcelán, Struktúra: fém (festett)

Típus:

modern konzolasztal

Back to Top