KERESÉS

125 kárpitos ülőke

A 125 kárpitos ülőke igazán klasszikus kialakítású, amely fényűző és luxushatást kölcsönöz az adott térnek. A kárpitozása a világosabb színekkel előkelőbb, de a szöveteket mindenki szabadon variálhatja, kiválaszthatja.

A 125 kárpitos ülőke igazán klasszikus kialakítású, amely fényűző és luxushatást kölcsönöz az adott térnek.

A 125 kárpitos ülőke egy olyan harmonikus bútordarab, amely a karfa részeinél, két derékvédőnek is alkalmas párnázott, henger alakú párnával egészül ki. A francia forradalom után megerősödött polgárság körében akár a franciáknál, akár az olaszoknál beszélhetünk arról, hogy megjelent a puritán, az ókori római kulturális értékekre építő directoire stílus. A székek tagolása egyszerű, világos, előtérbe kerül a funkcionalitás és háttérbe szorulnak a díszítő faragások.

A 125 kárpitos ülőke alapesetben kapható szöveteinek színárnyalatai magukra vonják a figyelmet. A kárpitozása a világosabb színekkel előkelőbb, de a szöveteket mindenki szabadon variálhatja, kiválaszthatja. Ily módon ez a kárpitos ülőke, amelynek ugyan nem sokatmondó az elnevezése, minden adott helyiségbe meglévő bútordarabbal is ideális összeállítást képes alkotni.

A kárpitos ülőke alapszerkezete bükkfából készül, amely nemcsak egy közkedvelt alapanyag, hanem nagy stabilitást is jelent a termékek számára. A kárpitos ülőke lakkozása klasszikus és modern színárnyalatokban is elérhető, így könnyebben igazodhat egy adott helyiség stílusához. Több mint tizenhatféle árnyalat közül válogathatunk tetszés szerint, ami valljuk be, egy igazán hatalmas alkotói szabadságot biztosít mindenki számára.

Ha bármilyen kérdés merült volna fel, akkor keresse bátran munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További termékekért, inspirációkért pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/125

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

105x38x65 cm ülésmagasság 37 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus szófa

Méret:
Sz x H x M: 105 x 38 x 65 cm
Ülésmagasság: 37 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top