KERESÉS

123 kárpitos ülőke

A 123 kárpitos ülőke igazán praktikus és kényelmes darab, emellett pedig kecses és letisztult formavilág jellemzi a megjelenését. Az ülőke alapszerkezete tömör bükkfából készül, amely nemcsak egy közkedvelt anyag, hanem nagy stabilitást is jelent a termékek számára.

A 123 kárpitos ülőke ideális a hálószobák és egyéb öltöző, gardrób helyiségek számára is, hiszen praktikus, de képes előkelőbbé is változtatni az adott helyiség atmoszféráját!

A 123 kárpitos ülőke igazán praktikus és kényelmes darab, emellett pedig kecses és letisztult formavilág jellemzi a megjelenését. Az ülőke alapszerkezete tömör bükkfából készül, amely nemcsak egy közkedvelt anyag, hanem nagy stabilitást is jelent a termékek számára. Az ülőke lakkozása klasszikus és modern színárnyalatokban is elérhető, így könnyebben igazodhat az adott helyiség stílusához vagy a már jelenlévő bútorok árnyalatához is. Vásárláskor több mint tizenhatféle színárnyalat közül választhatunk, amelyekben világosabb, sötétebb és átmenetes árnyalatok is szerepelnek.

Ülésrésze nagyon jól párnázott a poliuretán habnak köszönhetően, ezért az ülőfelülete hihetetlenül kényelmes és a tökéletes komfortérzetet biztosítja mindenki számára. Emellett oldaltámlája alatt egy-egy hengerpárnát is találhatunk. Díszítő szegecsekkel lezárt ülőfelülete, visszafogott mintázata a kárpiton is visszaköszön. A képen látható kárpitozás színe nagyon letisztult, mintázata pedig igazán játékos, amely az előkelő antik stílus jegyeit is eszünkbe juttathatja. Nemcsak mutatós bútordarab, hanem egy több funkciót is betöltő termék, hiszen nem csak ülhetünk rajta, hanem pakolhatunk is rá.

Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén, hogy minden termékekkel kapcsolatos kérdésére választ kapjon! Ha pedig inspirálódna, akkor látogasson el Facebook oldalunkra is!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/123

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

105x38x65 cm ülésmagasság 37 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus szófa

Méret:
Sz x H x M: 105 x 38 x 65 cm
Ülésmagasság: 37 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top