KERESÉS

259 pad

A 259 pad a női öltözőszoba (budoár vagy franciásan boudoir) elengedhetetlen kelléke. A 259 pad megjelenése a régi korokat idézi, de a formai kialakítása nem túl díszes. Éppen ez adja a modernségét, hiszen letisztult.

A 259 pad a női öltözőszoba (budoár vagy franciásan boudoir) elengedhetetlen kelléke.

A 259 pad megjelenése a régi korokat idézi, de a formai kialakítása nem túl díszes. Éppen ez adja a modernségét, hiszen letisztult. Színvilága és kárpitozásának megválasztása sok lehetőséget enged a vásárló számára a stílusokkal történő dizájnjáték során. A képen látható kárpitozás színe, amely kékes árnyalatban tűnik fel, valamint a geometriai minták összessége nagy harmóniában állnak a régi korok előkelő épületeinek fényűző bútoraival. Így nem csak a francia erotika, hanem az olasz virtus is az eszünkbe juthat.

A 259 pad nagyon jól párnázott ülőalkalmatosság, a kisebb oldaltámlák, akár karfaként is funkcionálhatnak, amelyek csakugyan kényelmesek, hiszen ez a része is kellően párnázott a terméknek. Továbbá a tökéletes komfortérzetet is biztosítja mindenki számára. Nemcsak mutatós bútordarab, hanem stabilis is, köszönhetően a bükkfából készülő fa szerkezetnek. Fa részei egyszerű, de klasszikus formavilággal rendelkeznek, lakkozásuk pedig nagyon ízléses.

Ha valakinek a kivitelezés nagyon megtetszett, de nincs kibékülve a színárnyalatokkal, akkor van egy nagyszerű hírünk. A fa részek lakkozása, illetve a szövet színárnyalatai egyaránt opcionálisan választhatóak, ráadásul modern és klasszikus variációk is elérhetőek, több mint tizenhatféle árnyalatban.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Ötletekért és inspirációkért látogasson el Facebook oldalunkra!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/259

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

122x46x78 cm ülésmagasság 44 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus szófa

Méret:
Sz x H x M: 122 x 46 x 78 cm
Ülésmagasság: 44 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top