KERESÉS

286 A puff

A 286 A puff egy egyszemélyes ülőalkalmatosság, amely képes eleganciát csempészni egy adott térbe. Az ülőalkalmatosság jól párnázott, igazán kényelmes darab, továbbá kárpitozása szövetből készült, amelyhez ha hozzáérünk egy nagyon finom és kellemes felületet érezhetünk.

A 286 A puff egy egyszemélyes ülőalkalmatosság, amely képes eleganciát csempészni egy adott térbe.

A 286 A puff homorú kialakítása miatt nagyon tetszetős megjelenésű bútordarab. A modern környezetekbe is megállja helyét, hiszen a képen látható színárnyalatai ezt lehetővé is teszik. A puff különlegessége mégis a bükkfa alapszerkezetében és a lábaiban rejlik. A lábai, amely a bútor stabilitását biztosítják, az ókori római stílust idézik, mert sokaknak a jellegzetes oszlopok jutnak eszükbe. Ráadásul a lábakat egyedi motívumokkal díszítették, amely csak az ízléses megjelenését erősítik.

Az ülőalkalmatosság jól párnázott, igazán kényelmes darab, továbbá kárpitozása szövetből készült, amelyhez ha hozzáérünk egy nagyon finom és kellemes felületet érezhetünk. Rengeteg lehetőség van ebben a puffban, hiszen alapesetben a klasszikus korok és a modern olasz stílus ötvözése, ugyanakkor opcionálisan megválaszthatjuk a fa alapszerkezet lakkozását és az ülőfelület szövetét is. A lakkozás esetében klasszikus és modern színárnyalatok is választhatóak, annak érdekében, hogy mindenki megfelelően tudja igazítani az adott helyiség már meglévő bútoraihoz és stílusához is.

Az egyszemélyes puff, nagyobb méretben, de azonos szín- és formavilággal is elérhető, amely a 288 A puff elnevezést kapta. Az összeállítás garantáltan egy tökéletes összképet nyújt.

Bátra forduljon munkatársainkhoz az elérhetőségek egyikén, hogy mindenre válaszolhassunk! A további termékekért és inspirációkért pedig látogasson el Facebook oldalunkra is!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/286 A

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

50x50x51 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus puff

Méret:
Sz x H x M: 50 x 50 x 51 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top