KERESÉS

313 puff

A klasszikus kialakítású 313 puff valódi különlegessége a megjelenésében rejlik. Nagyon elegáns és dizájnos puff, még ha enyhén vintage darabnak is számít.

A 313 puff egy olyan kárpitozott bútordarab, amely a barokk stílusjegy jellemzőit viseli.

A klasszikus kialakítású 313 puff valódi különlegessége a megjelenésében rejlik. A 318 elnevezésű puffhoz hasonlóan fellelhető a boudoir-ok hangulata, amelyet egyértelműen a lágy és kifinomult formavilág jellemez. Nagyon elegáns és dizájnos puff, még ha enyhén vintage darabnak is számít. Ez a puff a nagyobb bútordarabokhoz tartozik, ugyanis méretei jóval nagyobban, mint társié. Így olyan otthonokba vagy akár kozmetikákba és szállodákba illik, ahol bőven van tér.

A puff bükkfa alapszerkezettel készült, amelyet aranyszínű díszítésekkel láttak el a barokk stílus jegyében. Mivel a puff lábai enyhén hajlított, kecses formával rendelkeznek, így az aranyszínű díszek tökéletesen mutatnak rajtuk. A puff ülőfelülete szövettel kárpitozott, vastag párnája hihetetlenül kényelmes, a tökéletes komfortot biztosítják, továbbá tapintása nagyon kellemes és finom. Régi korokat idézve hamar romantikus hangulatba kerülhetünk és lelki szemeink előtt az udvarhölgyek világa is megjelenhet. Ez a puff remek ülőalkalmatosság fésülködőasztal elé is.

A puff alapszerkezete különféle lakkozással elérhetőek, a klasszikuson át a modern színárnyalatokig válogathatunk. A szövet esetében pedig nagyon sokféle variáció áll rendelkezésünkre, így könnyebben igazíthatjuk az adott helyiség többi bútorához a 313 puffot.

Kérdés vagy kérés esetén forduljon bizalommal munkatársainkhoz az elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook oldalunkra, hogy új inspirációkat gyűjtsön!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/313

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

117x46x46 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus puff

Méret:
Sz x H x M: 117 x 46 x 46 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top