KERESÉS

Chéri vitrin

Különleges kialakítás miatt érdemes választani a Chéri vitrin, ami gyakorlatilag egy miniatűr üvegbe zárt világgá változtatható és valódi bőr szíjjal rögzül a falra. Ráadásul egy arany színű, fém tartó is jár hozzá.

A vitrinekről általában mindenkinek egy termetes, üveges tárolóegység jut az eszébe.

De a Chéri vitrin ennek pont az ellentéte. Hiszen kialakításának köszönhetően falra szerelhető, a vitrinek világában pedig egy kisebb méretű tároló felületnek számít. Éppen emiatt a különleges kialakítás miatt érdemes választani a Chéri vitrin, ami gyakorlatilag egy miniatűr üvegbe zárt világgá változtatható és valódi bőr szíjjal rögzül a falra. Ráadásul egy arany színű, fém tartó is jár hozzá.

Az elegáns kristályüveg kétféle kivitelben vásárolható, egy átlátszó, de mégis füstös hatású üveggel, illetve egy extra víztisztaságú üveggel. A hátsó felületén megtalálható tükrös felület a valódi modernség képviselője. Vázák vagy szobrok, de valójában bármilyen dísztárgy elhelyezésére is alkalmas ez a falra rögzíthető vitrinpolc. Amelyből egész rendszer kialakítható.

A benne elhelyezett tárgyak, a vitrin hátfalát képező tükröződő felület hatására, erőteljes hangsúlyt kapnak, így a fontos dísztárgyak azt a figyelmet kapják, ami megilleti őket. A Chéri vitrin nagyon ízléses és mutatós darab, ami a nappaliba, a dolgozószobába, de még egy szélesebb előszobai folyosóhoz is remek választás. Mindemellett üzletek és eladóterek számára is szuper és érdekessége, szépsége mellett funkcionalitása sem elhanyagolható.

Az üveg és a bőr felhasználása teszi ezt a terméket kiemelkedően kortárs és stílusos bútordarabbá. A bőrszíj konyak és sötétbarna árnyalatban is beszerezhető, továbbá nagyon erős, így nem kell aggódnunk, hogy a, megfelelő rögzítés után, a vitrin leesik a falról. Kétféle méretben is kapható, emiatt bármilyen alakzatban elhelyezhetjük az adott falfelületen.

Azok, akik szeretik maguk tervezni lakóterüket teljes szabadságot és számtalan variációs lehetőséget kapnak ezzel a termékkel. Ha például egy kisebb, négyzet alakú vitrin kerül középre, akkor köré helyezhetőek a nagyobb, téglatest alakú vitrinek, így az összkép garantáltan esztétikus lesz.

Ha még több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el a Facebook oldalunkra!

 A gyártó oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/Chéri

Anyag:

bőr, üveg

Típus:

vitrin

Méretek: 35 x 35 x 100 cm 35 x 35 x 135 cm Terhelhetősége: max. 8 kg

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top