KERESÉS

Demy franciaágy

A Demy franciaágy a Felistől ideálisnak bizonyul egy modern preferenciákkal rendelkező hálórészbe, hogy mindenki számára a legmélyebb alvást és megfelelő pihenést biztosítsa. A Felis bőr kétszemélyes ágyakkal, beleértve ezt a nagy értékű modellt, gyönyörű és nagyon funkcionális bútorokkal rendelkezheti be a hálószobáját.

A Demy franciágy a Felis olasz gyártó egy új 9 darabos kollekciójának a része.

Az új kollekció megalkotásának alapelvei az anyagok minősége, a részletek kidolgozás, a funkcionalitás és az elegancia voltak. Mivel ezek az elvek az előző BEDSTORIES kollekció alapvető elemei is voltak a gyártó szeretett volna az új 9 ágynak egy igazán jellegzetes dizájnt adni, illetve új intelligens megoldásokat bevezetni. Ezért a tiszta és lényegre törő vonalak jellemzik a Demy franciaágy megjelenését.

A részletekre való odafigyelés, a testre szabott felületek értéke és az exkluzív részletek varázsa különbözteti meg a többi ágytól. A kéttónusú kárpitozás, a kézzel készített minőségi felületekkel, kiemeli ennek az ágynak a sajátos személyiségét. A kárpitozott fejtámla és a lábtámla kortárs egyszerűséggel idézi fel a klasszikus hagyomány tiszta formáit. A Demy franciaágy a Felistől ideálisnak bizonyul egy modern preferenciákkal rendelkező hálórészbe, hogy mindenki számára a legmélyebb alvást és megfelelő pihenést biztosítsa. A Felis bőr kétszemélyes ágyakkal, beleértve ezt a nagy értékű modellt, gyönyörű és nagyon funkcionális bútorokkal rendelkezheti be a hálószobáját.

A legjobb márkák termékei, amelyeket az üzletben bemutatunk, ideálisak a mindennapi pihenés és a magánélet stílusos környezetének testre szabásához. A fényképen látható modell sajátos konnotációival megtestesíti mindazt a minőséget, amelyet a márka és a sokéves tapasztalat garantál. 

Kérdés esetén, további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak,
  • ágykeretet emelőszerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/demy

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top