KERESÉS

Foster franciaágy

A funkcionalitás nem hiányzik az új gyűjteményből és a Foster franciaágy kialakításából sem. Például ez a franciágy, még ha a 13 cm magas lábú változatban is választják, is lehet ágyneműtartós. Ebben az esetben Clean Up rendszerrel is felszerelhető, így az oldalain található két visszahúzható karral az ágy 13 cm-rel megemelhető és 4 erős kerékkel leengedhető.

Ha a Felis olasz gyártó Foster ágyát lelkületében akarná valaki meghatározni, akkor a gyártó szerint a leginkább azt mondhatnánk, hogy énközpontú és hiú. 

A Foster franciaágy ugyanis erős szcenográfiai jelenlétével az egész éjszakai teret képes meghatározni. A steppelt fejtámla mozgatható végei kellemes tapintást keltenek a párnák körül. Ezek az oldalsó fejtámlák (úgynevezett fülek) egy egyszerű cipzárral rögzíthetők a fejtámlához. Az őket alátámasztó lábnak köszönhetően tetszés szerint elhelyezhetők: zárt (a nagyobb védelem és magánélet érzése érdekében), félig nyitott vagy nyitott pozícióba.

A funkcionalitás nem hiányzik az új gyűjteményből és a Foster franciaágy kialakításából sem. Például ez a franciaágy, még ha a 13 cm magas lábú változatban is választják, is lehet ágyneműtartós. Ebben az esetben Clean Up rendszerrel is felszerelhető, így az oldalain található két visszahúzható karral az ágy 13 cm-rel megemelhető és 4 erős kerékkel leengedhető. Tehát az ágy könnyen mozgatható lesz. Ennek pedig egy olyan előnye is van, hogy a robotporszívóval is könnyedén kitakaríthatunk az ágy alatt.

A végtelen lehetőség a személyre szabásra még nem áll meg itt. A szövetektől (a Felis gyártó 750-féle szövetváltozatot kínál) az ágy lábáig (különböző formákban és anyagokban kapható, beleértve a tömör natúr fát is) egészen a különböző típusú ágyalapokig (egyszerű emelőszerkezettel vagy dupla emeléssel) lehetőségünk van a nagyon praktikus és kényelmes ágy kialakítására.

Kérdés esetén, további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak,
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 5 / 5. Értékelések száma: 1

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/foster

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 5 / 5. Értékelések száma: 1

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top