KERESÉS

Paris franciaágy

A Paris franciaágy kontrasztos élei tökéletesen keretezik az ágy vonalait és éleit, illetve tökéletesek ahhoz, hogy az ágy körül mindent kifinomulttá és harmonikussá tegyenek, még a legvonalasabb környezetet is.

A legújabb kollekció párnázott, lekerekített fejtámlával és mozgatható, levehető oldalsó fejtámlákkal rendelkező tagja a Paris franciaágy.

A Paris franciaágy kontrasztos élei tökéletesen keretezik az ágy vonalait és éleit, illetve tökéletesek ahhoz, hogy az ágy körül mindent kifinomulttá és harmonikussá tegyenek, még a legvonalasabb környezetet is. A fejtámla mozgatható végei, az úgynevezett fülek kellemes tapintást adnak a párnák körül. Egy egyszerű cipzárral rögzíthetők a fejtámlához, de le is vehetők. Az alátámasztó lábnak köszönhetően tetszés szerint átállíthatók zárt, félig nyitott vagy nyitott pozícióba.

A Paris franciaágy mindig lehet ágyneműtartós, még akkor is, ha 13 cm magas változatban választjuk. Továbbá Clean Up rendszerrel is felszerelhető, így az oldalain található két visszahúzható karral az ágy megemelhető és leengedhető, lehetővé téve a könnyű mozgatást. Tulajdonképpen még a legalacsonyabb változat alá is befér a robotporszívó, így nem csak könnyen kitakaríthatunk az ágy alatt, de az ágyneműtartóról sem kell lemondanunk.

A végtelen lehetőségek és a személyre szabás a szövetek tekintetében is adott. A Felis gyártó 750-féle szövetváltozatot kínál a vásárlók számára. Az ágy lábát is különböző formákban és anyagokban kérhetjük, beleértve a tömör natúr fát is. Különböző típusú ágyalapok is rendelkezésre állnak (egyszerű emelőszerkezettel vagy dupla emeléssel), ezért minden adott ahhoz, hogy funkcionális és kényelmes ágyunk legyen a hálószobában.

Ha kérdése lenne, akkor további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak,
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/paris

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top