KERESÉS

Gaber franciaágy

A Gaber franciaágy is egy úgynevezett füles ágy, amelynek fejtámlája, illetve annak oldalsó részei mozgathatóak és kellemes tapintást biztosítanak a párnák körül. Ha ezek a kiegészítő elemek valakinek nem nyerik el a tetszését, akkor az oldalsó fejtámlák, mivel egy egyszerű cipzárral rögzíthetők a fejtámlához, könnyedén eltávolíthatóak.

A hálószobában a bútoroknak pihentető légkört kell teremteniük, hogy regenerálódjanak az ott tartózkodók számára szükséges energiák.

Ha egy erős jelenléttel és személyiséggel rendelkező ágyra gondolunk, akkor Gaber franciaágy jut eszünkbe! Kényelmes fejtámla és a párnázott ágykeret jellemzi, a négyzetesen steppelt varrások képesek egy vizuális ritmust adni a termék számára, így minden éjszakai környezetben vitathatatlan főszereplővé válik.

A Gaber franciaágy is egy úgynevezett füles ágy, amelynek fejtámlája, illetve annak oldalsó részei mozgathatóak és kellemes tapintást biztosítanak a párnák körül. Ha ezek a kiegészítő elemek valakinek nem nyerik el a tetszését, akkor az oldalsó fejtámlák, mivel egy egyszerű cipzárral rögzíthetők a fejtámlához, könnyedén eltávolíthatóak. Ha maradnak, akkor tetszés szerint állíthatóak zárt (személyes térérzet érdekében), félig nyitott vagy nyitott pozícióba. Funkcionalitását tekintve a Gaber sem hazudtolja meg a Felis gyártót és az új kollekció törekvéseit. Ez a franciaágy még akkor is lehet ágyneműtartós, ha 13 cm magas lábbal választják. Különlegessége még, hogy Clean Up rendszerrel is felszerelhető, így az oldalain található két visszahúzható karral az ágy 13 cm-rel megemelhető, majd visszaengedhető, így könnyen mozgatható lesz. Előnye, hogy egy robotporszívóval is könnyedén kitakaríthatunk az ágy alatt.

A szövetek terén is nagy a választék, mert a Felis gyártó 750-féle szövetváltozatot kínál. Az ágy lábai is többféle változatban és különböző formákban, anyagokban állnak rendelkezésre. Továbbá különböző típusú ágyalapok (egyszerű emelőszerkezettel vagy dupla emeléssel) közül is van lehetőségünk választani.

Kérdés esetén, további információkért, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül rendelhető,
  • választható lábak,
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyrács,
  • lehúzható, mosható szövetek,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/gaber

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top