KERESÉS

ADJ komódcsalád

Az ADJ komódcsalád többfiókos és több méretben kapható bútorok. A legalacsonyabb komódok 46 cm és 60 cm szélesek, de kapható 76 cm és 123 cm méretben is. A fiókok méretei 46 cm és 54 cm közöttiek.

Az Alf DaFre gyártóhoz tartozó ADJ komód család eredeti olasz termékekből áll.

Tervezőjük Bruna Vaccher, aki szakmai tevékenységét 1990-ben kezdte. Sok tapasztalat van az építészet, a belsőépítészet és a design területén a bútoriparban. Az ADJ komódcsalád többfiókos és több méretben kapható bútorok. A legalacsonyabb komódok 46 cm és 60 cm szélesek, de kapható 76 cm és 123 cm méretben is. A fiókok méretei 46 cm és 54 cm közöttiek. Ezek a bútordarabok attól különlegesek, hogy a tetejükön kisebb peremmel rendelkeznek, ezáltal nem esnek le a komód mögé azok a tárgyak, amelyeket éjszakára rájuk teszünk. Gondoljunk csak bele milyen praktikus megoldás ez! Főleg akkor hasznos, ha valaki félálomban keres valamit az éjjeli szekrény tetején. Az ADJ komódcsalád tagjainak stílusa modern, ívelt formájú. A három tagot számláló változat közül a legkisebb, kétfiókos komód éjjeliszekrényként is használható.

Praktikussága abban rejlik még, hogy az alsó utolsó rekesz üres, ezért a komód alá akár kisebb tárgyak is elhelyezhetők, illetve még egy robotporszívó is könnyedén befér oda a takarítás érdekében.

A színválasztási lehetőségünk igen nagy, mert a termék választható magasfényű és matt lakozott faerezetű felületekkel is.

A magasfényű bútorok közül 29 színvariáció közül lehet választani, de aki a természetes fa színét kedveli az is megtalálhatja a számára tetszőt, mert 7-féle faszínben, illetve 11 darab matt lakozott tölgyben is kapható.

További képekért keresse fel a gyártó honlapját!

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeinken! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ adj

Anyag:

fashion wood

Szín:

faerezetű és kőhatású felületekkel, választható magasfényű és matt festéssel

Típus:

Modern komódok és éjjeliszekrények

Back to Top