KERESÉS

Sanity hipoallergén matrac

A Sanity hipoallergén matrac, mint ahogy azt a neve is mutatja hipoallergén, rugalmas, nem deformálható és könnyű, praktikus a kezelése. Keménysége közepes, 7 differenciált zónával. Ez a matrac egy speciális alveoláris mikrocellás szerkezetből áll, amely hasonló a természetes szivacséhoz.

A Sanity hipoallergén matrac egy víz alapú habszivacs, amely vegyszerek használata nélkül az emberek és az ökológiai környezet figyelembevételével készült.

A Sanity hipoallergén matrac, mint ahogy azt a neve is mutatja hipoallergén, rugalmas, nem deformálható és könnyű, praktikus a kezelése. Keménysége közepes, 7 differenciált zónával. Ez a matrac egy speciális alveoláris mikrocellás szerkezetből áll, amely hasonló a természetes szivacséhoz. Az alveoláris mikrocellák a tömeg alatt és az alvás közbeni test mozgás hatására  tömörülnek és ellazulnak úgy, hogy friss levegőt vezetnek be, ezzel párhuzamosan a felesleges nedvesség elpárolog. Ez kiváló légáramlást biztosít a matrac belsejében is.

A Sanity hipoallergén matrac szövete lehúzható aloe vera-val átitatott huzat, amely az aloe-nak köszönhetően gyulladáscsökkentő, antibakteriális és nyugtató hatást fejt ki. De energizáló és revitalizáló hatása is van a fontos élettani funkciók stimulálásának köszönhetően. A huzat fontos előnye még, hogy hipoallergén, atka ellenes, lélegző és 30°-60°C-on könnyen mosható szál. Továbbá Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet az International Research and Control Association bocsátott ki. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy egyetlen gyártás során felhasznált anyag sem mérgező, mind környezetbarát és a gyári gyártási folyamatokban CFC gáz (halogénezett szénhidrogén) használata nélkül készül.

Az éjszaka folyamán testünk izzadtságot bocsát ki (körülbelül 800 ml éjszakánként), amely a matrac alsó oldalán rakódik le. A térfogati háromdimenziós szövetoldal a tartós méhsejt-vastagságnak köszönhetően kering a levegőben. Biztosítja az állandó párolgást, mindig szárazon tartja a matracot, megakadályozza az éjszakai páratartalom stagnálását, valamint a baktériumok, kórokozók és penészgombák elszaporodását. Ideális nyáron azoknak, akik túlzott izzadástól szenvednek, olyan ágyban, ahol “dobozos tartály” található, ahol a levegő visszaáramlása csökken.

Kérdezne tőlünk a termékkel kapcsolatban? Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

LR/ Sanity

Méret SZxHxM [mm]:

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 165cm, 170cm, 180cm hosszúságok: 190cm, 200cm, 85cm, 90cm, magasság 19 cm, szélességek: 80cm

Típus:

Vízállagú habszivacs matrac

Back to Top