KERESÉS

Alexander asztal

Az Alexander asztal a tervezésének köszönhetően minden környezethez illeszkedik, igazodva minden ízléshez és stílushoz.

Az egyszerű és lineáris vonalakkal rendelkező Alexander asztal tervezésének köszönhetően minden környezethez illeszkedik, igazodva minden ízléshez és stílushoz.

Az Alexander asztal lakkozott acél lábai bár egyszerű vonalvezetésűek, kifelé döntött elhelyezésük különlegessé teszi az asztal külsejét. Az acélszerkezet rendkívül erős támaszt biztosít az asztallapnak, így magának az asztalnak is. Ezért ezt a minőségi olasz asztalt nyugodt szívvel választhatjuk, hosszú időn át fog jó szolgálatot tenni étkezőnkben, nappalinkban. Az Alexander asztal többféle kivitelben kapható, így különböző környezetekhez, ízlésekhez és stílusokhoz is képes illeszkedni. Az asztal letisztult vonalai lehetővé teszik, hogy szabadon válasszunk hozzá modern székeket. Ha esetleg nagyon megtetszett a képen szereplő piros Sonny szék, a Monte Grappa Mobili-nél ezt is meg tudja vásárolni, méghozzá többfajta kinézetben!

Az asztal alapszerkezete háromféle színben kapható, így világosabb és sötétebb színű enteriőrökhöz is választhatjuk. Az asztal fix és bővíthető változatban is rendelhető. A fix változat téglalap alakú, keményfa vagy lekerekített téglalap alakú, kristálykerámia asztallappal kapható. A bővíthető verzió az asztal két végén plusz elemekkel hosszabbítható, téglalap alakú, karcálló üveg vagy kristálykerámia anyagú asztallappal kapható. Az asztal 8-12 férőhelyes.

Ha kérdés merült fel Önben a termékkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére! Ha pedig további lakberendezési ötletekből szeretne meríteni, látogasson el Instagram oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/alexander

Anyag:

lakkozott fém

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top