KERESÉS

Újdonság

Pechino asztal

A Pechino asztal (fix és bővíthető változatban) remek választás azok számára, akik kedvelik a különleges és látványos bútorokat.

A Pechino asztal remek választás azok számára, akik kedvelik a különleges és látványos bútorokat.

A Pechino asztal festett acéllábakkal rendelkezik, melyeknek egymásba fonódó, különös játéka igazán érdekes megjelenést ad az asztal számára. Az acéllábak és azok egymásba fonódásával kialakított forma kiváló tartást biztosít még a nehezebb asztallapoknak és a bővíthető a szerkezetnek is. A lábak többfajta színben kaphatók, így könnyedén passzolnak különböző enteriőrökbe. A lábazat egyedi külseje adja meg igazán az asztal modern dizájnját, ha ezt a megjelenést még modernebbé szeretnénk tenni, válasszuk a lábak többszínű változatát. Ha a lábak érdekes megjelenését még inkább hangsúlyozni szeretnénk, válasszunk átlátszatlan üvegből készült asztallapot, melyen keresztül a tartószerkezet egy másik perspektívája tárul elénk. Sőt, az átlátszó, edzett üveglappal még érdekesebb lesz a termék, hiszen láthatóvá válik felülről is a szerkezet. Az asztal igazán modern terek berendezésére, vagy fémes hatású bútorok mellé ajánlott, hiszen így képes igazán érvényesülni az alapja.

A Pechino asztal téglalap alakú asztallappal kapható, fix és bővíthető változatban is. A fix változat üvegből, furnérozott vagy tömör fából készülhet, a bővíthető változat pedig üvegből vagy furnérozott fából. Tömörfa kivitelben az asztallap egyenetlen szélekkel is rendelkezhet, ha ezt a verziót választjuk. A nyitható változat csak az asztallap alapanyagából készült bővítményekkel kapható, a különböző anyagú asztallapok eltérő vastagsága miatt.

Ha szeretne érdeklődni a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha esetleg további lakberendezési ötleteket keres, akkor pedig látogasson el Pinterest oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/pechino

Anyag:

fém

Méret SZxHxM [mm]:

lásd gyártói LINK

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top