KERESÉS

Moonlight asztal

A Moonlight asztal egy igazán egyedi, egyedülálló és elegáns bútordarab, mely megjelenésével minden környezetből kiemelkedik.

A Moonlight asztal elegáns fényével biztosan belopja magát mindenki szívébe.

A Moonlight asztal egy igazán egyedi, egyedülálló és elegáns bútordarab, mely megjelenésével minden környezetből kiemelkedik. Az asztal lábai igazán izgalmas kialakítást kaptak: a két ívelt, homorú láb egy egészet alkot. Ezt a rendkívüli kialakítást és vele együtt az esztétikailag is vonzó látványt a Baydur anyag tette lehetővé. A Baydur egy könnyű anyag, mely egyszerre szilárd, ráadásul nedvesség- és ütésálló, tehát nem csak az alap stílusosságához járul hozzá, hanem hihetetlen tartósságot is ad neki. Az anyag mellesleg könnyen illeszthető más alapanyagokhoz, értve ezalatt az asztallap anyagát és a berendezési tárgyak alapanyagát is. A Baydur alapot fehér és sötétszürke színben is kérhetjük, így világosabb és sötétebb színekkel dekorált enteriőrökhöz is illik.

A Moonlight asztal tökéletesen illeszkedik mind a minimális, mind a kifinomult bútorokhoz, így nem csak az étkező vagy a nappali tökéletes eleme lehet, hanem irodáké vagy dolgozószobáké is. Az asztal és az asztallap ívelt formái mellé remek ötlet lekerekített formájú székeket választani. Ajánljuk hozzá a Sonny széket vagy a Light modern széket, de természetesen szabadon választhat kínálatunkból!

Az asztal lekerekített téglalap alakú asztallappal rendelkezik, mely készülhet átlátszó üvegből vagy átlátszatlan kristálykerámiából is. Fix asztal, nincs bővíthető változata. Az asztal két méretben kapható: 200 cm x 100 cm vagy 220 cm x 116 cm. Magassága mindkét esetben 75 centiméter. 

Ha szeretné megvásárolni ezt a terméket, vagy kérdés merült fel vele kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötletekre is kíváncsi, látogasson el Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/moonlight

Anyag:

lábak: fém

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top