KERESÉS

Brigitte asztal

A Brigitte asztal 75 centiméter magas és120 centiméter átmérőjű, kerek asztallappal rendelkezik. Alapja fémrudak összeillesztésével készült. Így az egyenes és kerek vonalak találkozása az árnyékkal és a fényekkel kiegészülve művészi többdimenziós látványt hoz létre.

A Brigitte asztal biztosan a hölgyek kedvence lesz, hiszen nem csak dizájnos színekben kapható, hanem grafikai mintás asztallappal is.

A Brigitte asztal 75 centiméter magas és120 centiméter átmérőjű, kerek asztallappal rendelkezik. Alapja fémrudak összeillesztésével készült. Így az egyenes és kerek vonalak találkozása az árnyékkal és a fényekkel kiegészülve művészi többdimenziós látványt hoz létre, ezzel is gazdagítva az asztal megjelenését. A kerek asztallap remekül passzol az alap kialakításához és olyan, mintha annak valóban egyszerűen csak a folytatása lenne. Ezt a látszatot a gyártó nem szerette volna megbontani, így az asztal csak fix asztallappal kapható.

A Brigitte asztal egy igazán karizmatikus és esztétikus asztal, mely bármely modern étkező vagy akár nappali központi elemeként funkcionálhat. Mérete miatt az asztal tökéletes választás kisebb lakásokba, kerek asztallapjának köszönhetően pedig a vendéglátásban is kedvelt termékké válhat. Bár az elején csajosnak mondtuk, ez nem jelenti azt, hogy a legénylakásokba nem való ez az asztal. A képeken látható antracit színű alappal és fából készült asztallappal igazán unisex megjelenése van.

Az asztallap készülhet például fából vagy HPL anyagból, de lehet texturált vagy matt felületű, illetve lakkozással is kapható. Színek terén is rengeteg választási lehetőségünk van: a csodás burgundi vöröstől, a karakteres olíván át, a füstfeketéig. Biztosan találunk kedvünkre valót. Ha azonban valóban különleges és egyedi megjelenést szeretnénk új asztalunknak, gyönyörű, érdekes és látványos grafikai formákkal díszített asztallapot is választhatunk hozzá. A mintákat, a színeket és az anyagokat megtekintheti a Brigitte asztal gyártói oldalán!

Ha kérdése akadt a termékhez, keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Ha további lakberendezési inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tomasella / Brigitte

Méret SZxHxM [mm]:

Ø 120 H 75 cm

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top