KERESÉS

Zeus asztal

A Zeus asztal formavilágát a korábban kolostorokban használt asztalok egyszerű zsenialitása ihlette. Az eredmény ez az eredeti modell egy modern és elegáns újratervezéssel, amely megőrzi a fa jellegzetességeit, de továbbfokozza a modern dizájnt.

A fix vagy kihúzható Zeus asztal a múlt hangulatát idézi. De szinte bárki étkezőjében jól mutathat, illetve akár az irodában is megállja a helyét.

A Zeus asztal formavilágát a korábban kolostorokban használt asztalok egyszerű zsenialitása ihlette. Az eredmény ez az eredeti modell egy modern és elegáns újratervezéssel. Amely megőrzi a fa jellegzetességeit, de továbbfokozza a modern dizájnt. A Zeus tömörfa lábakkal rendelkező asztal egy fix és kihúzható változatban is kapható téglalap alakú asztal, amely egyszerű és lényegre törő kialakításának köszönhetően az étkezőbe és a modern nappaliba egyaránt alkalmas. Az elegancia és a praktikum keverékének köszönhetően a kihúzható asztal tökéletes azok számára, akik stílust szeretnének adni a nappalinak a nagy családi vacsorák alkalmával is.

Ez az asztal szinte egy tervezési remekmű és egyúttal egy masszív kialakítású asztal, amely elegánsan rendezi be az otthonok és az otthoni irodák életterét is. A fémváz pedig biztosan tetszeni fog a minimalizmust kedvelőknek.

A Zeus asztalnak három fajtája is van.

A Zeus LG fix asztal furnérozott égetett diófa lábakkal érhető el mindenki számára. Asztallapját tekintve pedig a fényes fekete görög márvány kristálykerámiától egészen a velencei kristálykerámiáig. 7-féle színben és anyagban is kaphatóak. A második fajta a Zeus MT, amely grafit acél lábakkal rendelkezik és az asztallapja az extra átlátszó üveg mellett még hétféle anyagból is választható. Végül pedig, a Zeus bővíthető asztal, amely csak grafitacél lábakkal és furnérozott égetett diófa asztallappal érhető el.

Ha felkeltettük érdeklődését a minőségi és divatos asztalok iránt, tekintse meg további termékeinket és kövessen minket Facebook-on is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Zeus

Anyag:

tömör fa

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top