KERESÉS

Master asztal

A régi iskolapadhoz hasonlító Master asztal, megidézi a régebbi stílusirányzatok formavilágát.

Fiatal és eredeti vonalvezetés, pontos kivitelezés, modern és dinamikus stílus, ezek jellemzik leginkább a Master kihúzható téglalap alakú asztalt a MIDJ kollekcióból.

A fix vagy kihúzható Master asztal letisztult és egyszerű vonalvezetésével tűnik ki környezetéből, így szinte bármilyen enteriőrben használható. Az olasz Midj céggel együttműködő tervező, Paolo Vernier végtelen kreativitása keltette életre a Master konyhai bútorok termékcsaládját. A tervezőnek köszönhetően a Midj cég mára világszerte ismert lett. Paolo Vernier sokat utazik, közben tanul, tudást és tapasztalatokat, vezetői és kreatív készségeket sajátít el és visz be a cégbe.

A régi iskolapadhoz hasonlító Master asztal, megidézi a régebbi stílusirányzatok formavilágát. Bár az asztal váza mindössze két színben érhető el, az egyik fekete acél, a másik fehér acél. Az asztallap is két színben választható, így lehet fekete és fehér színű fenix anyagból. A FENIX NTM® (NTM= Nano Tech Matt) egy különleges, újgenerációs akrilgyanta anyag, mely a nanotechnológia felhasználásával az egyik legkorszerűbb és sokoldalúbb megoldássá vált a bútortervezési iparban. A nagy homogenitású, alacsony fény visszaverő tulajdonságú anyag felülete végtelenül sima és maximálisan matt, ezért megjelenésében elegáns esztétikai megoldást jelent.

A Master asztal három különböző méretben rendelhető. A 190 x 100 centiméter méretű 76 cm magas, nem kihúzható az asztallapja. Viszont a másik kettő asztal már kihúzható, így praktikusságuk szempontjából is jó választások lehetnek.

A 140 x 90 centiméter méretű 76 cm magas asztal hosszúsága alapból 140 cm és a szélessége 90 cm, kihúzott állapotban viszont 190 cm hosszú.

A 160 x 90 centiméter méretű 76 cm magas asztal hosszúsága alaphelyzetben 160 cm és a szélessége 90 cm, kihúzott állapotban viszont 210 cm hosszú.

Ha van bármi kérdése az asztallal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, további lakberendezési tartalomért pedig kövesse Facebook oldalunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/master

Anyag:

tömör fa

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top