KERESÉS

Forest asztal

A Forest asztal egy igazán sokoldalú termék. Lakkozott fém talppal, különböző méretekben és asztallapformákkal kapható. Kristálykerámia vagy tömörfa asztallappal.

A Forest asztal lakkozott fém talppal, különböző méretekben és asztallapformákkal kapható. Kristálykerámia vagy tömörfa asztallappal.

A Forest asztal lábai bárkit emlékeztethetnek akár egy zsiráf lábaira is, de ezt mindenkinek a képzeletére bízzuk. Az egész asztal dizájnja Beatriz Sempere tervezőnek köszönhető.

Beatriz Sempere 1975-ben született Alicante-ben, Spanyolországban és ipari formatervezés szakon szerzett diplomát Valenciában, Spanyolországban. Azóta számtalan versenyen vett részt, ahol számos díjat nyert meg. Alkotásait, elmondása szerint, romantikus karaktere kelti életre.

Az asztal tökéletesen illik az egyszerű hétköznapok világába, mivel korszerű kialakításával feldobhatjuk lakásunk hangulatát, de akár egy irodában is jól mutat. Az asztal lábszerkezete a fehér acélon át sokféle színben elérhető. A kivitelezés lehet fekete acél, homok színű acél, barna acél, grafit acél és ipari acél is.

A Forest asztal különböző fajtájú asztallapokkal választható, ilyen például a tömör tölgy egyenes éllel, ami egy családi étkezőasztalhoz az egyik legjobb választásnak tűnik. Az asztallap még megtalálható tömör diókéreg éllel, furnérozott flamed walnut (égetett dió), fekete lakkozott furnérozott fa, calacatta márványhatású kristálykerámia, fényes fekete görög márvány kristálykerámia, kristálykerámia Effect noir desir márvánnyal és velencei kristálykerámia fajtában érhető el

Fix téglalap alapú asztallappal is háromféle méretben érhető el:

  • 200 x 106 centiméter átmérőjű 77 cm magasságú, hosszúsága 200 cm és szélessége 106 cm.
  • 250 x 106 centiméter átmérőjű 77 cm magasságú, hosszúsága 250 cm és szélessége 106 cm.
  • 250 x 120 centiméter átmérőjű 76 cm magasságú, hosszúsága 250 cm és szélessége 120 cm.

Mindezek mellett lehet 105 cm átmérőjű kör alakú asztallapja vagy ovális vagy lekerekített téglalap alakú asztallapja és hosszabbítható is lehet.

Ha a modern Forest asztalunk felkeltette érdeklődését, akkor akár további modern székeinkről is tájékozódhat az oldalunk segítségével, de további információkat Facebook oldalunkon is találhat.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/forest

Anyag:

lábak: fém

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top