KERESÉS

H600 konzolasztal

A H600 konzolasztal letisztult vonalaival a klasszikusan elegáns, de akár a minimalista modern vagy kortárs stílusú helyiségekbe is nagyszerűen illik. Az „egyszerű, de nagyszerű” kifejezés tökéletesen illik erre a konzolasztalra. Azonban nem egy átlagos konzolasztalról van szó! Ez a konzolasztal egy nagyobb asztallá nyitható, így tökéletes étkezőasztal válik belőle.

A H600 konzolasztal egy roppant praktikus, akár modern enteriőrökbe is választható klasszikus stílusú bútordarab.

A H600 konzolasztal letisztult vonalaival a klasszikusan elegáns, de akár a minimalista modern vagy kortárs stílusú helyiségekbe is nagyszerűen illik. Az „egyszerű, de nagyszerű” kifejezés tökéletesen illik erre a konzolasztalra. Azonban nem egy átlagos konzolasztalról van szó! Ez a konzolasztal egy nagyobb asztallá nyitható, így tökéletes étkezőasztal válik belőle. Mondhatni 2 asztal 1 áráért! Pontosan ez az, amiért korábban azt mondtuk, hogy roppant praktikus bútordarab! Jó szolgálatot tesz eredeti funkciójában is, de plusz funkciója miatt még inkább megéri megvásárolni. Főleg azok számára hasznos, akik kisebb lakással rendelkeznek, de nagyobb társaságokat is meg szoktak hívni vendégségbe.

Az asztalhoz, téglalap formáinak köszönhetően, remekül passzolnak a szögletes bútorok, díszek. De természetesen látványos kontrasztot is létrehozhatunk, ha kerek formákat rakunk mellé, akárcsak a képen látható tükör esetében. A konzolasztal fehér színben remek választás, hiszen így sokféle enteriőrhöz passzol. Ha valakinek új lakása van, amibe még nem választott bútorokat, de fehéret biztos nem szeretne, annak érdemes először a bútorok színét figyelembe vennie a falak festése előtt, vagy természetesen minden bútorhoz illő, neutrális színnel festeni azokat.

A H600 konzolasztal tömör fából készül, színe több színből választható ki. Lakkozott vagy festett kivitel is lehetséges.

A konzolasztal két méretben kapható:

1.

  • Szélesség: 160 cm
  • Mélység: 55 cm (kinyitva: 135 cm)
  • Magasság: 77 cm.

2.

  • Szélesség 140 cm
  • Mélység: 55 cm (kinyitva:1 35 cm)
  • Magasság: 77 cm

Ha úgy érzi, otthonába elengedhetetlen egy ilyen konzolasztal, keressen fel minket egyik elérhetőségünkön! Ha pedig szívesen böngészne további lakberendezési ötleteket, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H600, H601

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

cm. L. 140 P. 55 (135) H. 77, cm. L. 160 P. 55 (135) H. 77

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

klasszikus fa konzolasztal

A konzolasztal két méretben kapható:

1.

Szélesség: 160 cm

Mélység: 55 cm (kinyitva:135cm)

Magasság: 77 cm.

 

2.

Szélesség 140 cm

Mélység: 55 cm (kinyitva:135cm)

Magasság: 77cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top