KERESÉS

Melania fotel

A Melania fotel klasszikus eleganciával rendelkezik, de modern elképzelésben. Kanyargós és magával ragadó formáival minden helyiségben rá szegeződik majd a tekintet és mindenki arra vágyik, hogy helyet foglalhasson ebben a nagyon dizájnos fotelben.

A Melania fotel egy nagyon kifinomult megjelenésű ülőalkalmatosság, amely megállja a helyét minden helyiségben.

A Melania fotel klasszikus eleganciával rendelkezik, de igazából egy különleges füles fotel modern elképzelésben és kivitelezésben. Ívelt és magával ragadó formáival minden helyiségben rá szegeződik majd a tekintet és mindenki arra vágyik majd, hogy helyet foglalhasson ebben a nagyon dizájnos fotelben. A fotel kárpitozásának tapintása nagyon puha és kellemes, ezenfelül pedig hihetetlenül kényelmes bútordarab. Ez elsősorban az extrán párnázott fejtámasznak és a hozzá illő puffnak is köszönhető, amelyet opcionálisan választhatunk a termékhez. Érdekessége, hogy kétféle variációban elérhető, forgatható vagy fix lábazattal.

A Melania fotel az Alberta kollekció egyik legklasszikusabb és legelegánsabb darabja. Hiszen az Alberta az eredeti olasz stílus hagyományait őrizve, innovatív technikával gyárt lakberendezési tárgyakat. A szakértő tervezők nagy odafigyeléssel válogatják a minőségi anyagokat és nem utolsó sorban pedig kivételes tervezés és megvalósítás összességével készülnek el ezek a termékek. A cég igyekszik minden vevői és kortárs stílusirányzatnak megfelelni. Továbbá képes a klasszikus vagy éppen a futurisztikus megjelenésű és funkcionalitású bútorokat gyártani, szinte egyedüliként a nemzetközi piacon.

Ha kérdés vagy kérés merült fel Önben a Melania elnevezésű fotellel kapcsolatban, akkor keresse fel bátran kollégáinkat az elérhetőségek egyikén! Ha pedig csak inspirálódnak, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

 Link: gyártó weboldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Melania

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

fotel: 82x98x86/59 cm, puff: 56x67x40 cm

Típus:

kárpitos fotel

Back to Top